Автор: badsett
Дата: 24-08-09 21:43
Здравейте приятели !
Преди повече от година ми помогнахте да си избера фотоапарат - Canon PowerShot A560 от който аз съм много доволен, но сега една моя приятелка иска да си купи, а аз се затруднявам да избера в този за момента доста голям асортимент от добри апарати ;( !
Моля Ви за помощ отново !!!
Става въпрос за компактен / сапунерка ;) / фотоапарат, който да е около 500 лева, нов, да е с 4/5 / или повече / оптично увеличение, "добра" матрица, да прави много добри нощни снимки и по възможност HD клип с звук.
Аз и казвам че от значение каква е матрицата / големината / , да има визйор, че мегапикселите нямат толкова голямо значение и т.н, но тя ми вика че като " разбирам " да и избера....сега аз " хвърлих " един поглед и гледах нещо от " рода " на Canon PowerShot A2100_IS или Canon PowerShot SX 120 IS или FinePix S1500 на Фуджи, но реших да се доверя на Вас за избора !!!
Между другото тя едвали ще прави ръчни настройки ;) така че това едвали ще е от значение...;)Просто иска апарат който да прави "добри" снимки / най вече държи за нощните защото според нея моя апарат не може да прави добри нощни снимки ;)- това го реши като я снимах в Несебър към 23:50 на фона на светлините на стария Несебър, който беше надалеко..... в 23:50.... / и иска да може да снима HD клип с звук ?! и да е около 500 лв,като си мисли че това / около 500 лв / е от значение да качеството на снимката и апарата..?!
Благодаря предварително на всички отзовали се
|
|