Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon sx-10 is
Автор: ani_23   
Дата:   24-08-09 22:14

imam edno zapitvane ako nqkoi moje da mi obqsni neka pi6e.imam canon sx 10 is iskam da napravq panoramna snimka,i pravq takiva,no posle ne moga da podredq snimkite da stanat kato edna.neznam kak stava?ot fotoaparata li se nastroiva ili kato gi vkaram v kompa?blagodarq predvaritelno na tezi koito mi otgovorqt.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: stanpet   
Дата:   24-08-09 23:04

има лесен софтуеър за слепване-PhotoStitch -1мб, но преди това трябва да си снимал в този режим последователни снимки а,в с и тн

Re:
Автор: surg   
Дата:   25-08-09 08:11

1. всеки канон има режим панорама..
так се създават няколко поредни снимки с имеот типа STAhhhh, STBhhhh и тн, където ХХХ е номер
2. самият апарат ПОСЛЕ не може дапокаже панорамата.....иска се да се ползва някакъв софтуер който да сглоби от те снимки с поредни номераедна обща
самият софуер на КАнон има такъв за панорамаи работи добре
най доброто е панорама фактори, супер е

3. няма смисъл да се правят панорами повече от 2-3 снимки, рядко има толкоз пейзаж наоколо
- добре да се идеално подредени по хоризонтала и да имат застъпване от кадър в кадър поне от 12-15, наи добре 20 %
4. панорама може да се прави по редве и по колони, а може и примерно от 3 на 3 снимки, има опити от много повече в нета

Re:
Дата:   25-08-09 18:46

da znam go rejima .az snimam ,no problema e 4e ne moga da gi vurja.6te potursq softoer nqkude v neta da vidq dali te namerq.blagodarq vi i na dvamata.dlujnica sum [smilie25]

Re:
Дата:   25-08-09 20:54

izteglix si programa za slepvane (PanaVue Image Assembler trial).slepva panoramni snimki,lesno e ,no kato q zapi6a mi izliza 4erno bqla i v nqkakuv mnogo stranen format i vurxy snimkata ima stiker4e emblemata na progrmata.ak moga da opravq vsi4kite tezi ne6ta?koito polzva programata da pi6e.blagoda rq vi predvaritelno

Re:
Автор: kaic   
Дата:   25-08-09 20:58

Инсталирай си диска на апарата, там иам една програма PhotoStitch 3.1
По проста от нея надали има, но върши перфектна работа. И пиши на кирилица, че писането на гергелеци тук счита за неуважение към останалите.
Поздрави и успех!

Re:
Дата:   25-08-09 21:21

добре благодаря за предупреждението [smile]

Re:
Автор: borkond   
Дата:   25-08-09 21:29

Фотошопа слепва всичко!

Re:
Автор: jijix   
Дата:   26-08-09 10:33

Ползвай като начало PhotoStitch, по лесно става с него. Би трябвало да го имаш в дисковете който ти вървят с апарата.

Re:
Дата:   26-08-09 15:18

да благодаря на всички оправих се. [smilie25] [smilie25] [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »