Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Сигурно от голям зор оператора се е сложил в путури и репортерката в народна носия,но видях едно маце по гащета и потник. Сигурно и там има изключения.
http://www.jeravna.com/festival/11.jpg
Е, мен в носия няма да ме видиш, защото бях си отишъл от Жеравна още преди събора, но можеш да ме видиш на страница 4 от албума за Бялото Братство, в бяла "носия"
ама да пуснат следващата година и ние да поснимаме през останалите дни аз наприемр съм готов да си платя разумна сума за удоволствието, ама без да се мъча с народни носии
Сигурно от голям зор оператора се е сложил в путури и репортерката в народна носия,но видях едно маце по гащета и потник. Сигурно и там има изключения.
http://www.jeravna.com/festival/11.jpg
Този кадър е от миналата година, заснет е след закриването на фестивала, тогава входа е свободен...
Автор: berber
Дата: 24-08-09 13:25
мдааа,механичен сбор от снимки репортаж не прави.но "нещо като репортаж" е по-вярно
Злобичка някаква надушвам тука... Много гот звучи от "устата" на анонимен ник
Плюс това, аз наистина съм написал "нещо като репортаж"
Автор: dau
Дата: 24-08-09 11:11
Кобо що си бил толкова назад над сцената, инач готини кадри
и на мен ми е интересно да те видим теб в носия
Назад бях, за да не се набивам на очи, че тия апарати и светкавици верно развалят хубавата атмосфера.
Доста път има да извърви този фестивал докато се доближи до тези в Копривщица и Рожен,но важното е все пак да има настроение и хората да се забавляват,а това се е получило.
pirinchov, замисъслът на този фестивал е не да бъде масов като тези в Копривщица и Рожен, а да бъде максимално автентичен, нещо като машина на времето - влизаш вътре и се пренасяш 150 години назад. Това е нещо ново, не се прави никъде другаде и в този смисъл фестивала е уникален, макар че "фестивал" може би не е най-точната дума за този невероятен купон...
Личното ми мнение е, че тази година машината на времето се получи по-зле от миналата година, главно заради доста повечето участници... Следващата година имаме да коригираме някои неща в правилата и провеждането на фестивала, за да стане по-добре.
Имаме да се учим - все пак това е едва второто издание.