Автор: deadscreem
Дата: 18-08-09 23:52
съвет от мен, не рискувай само с 2гб - според мен като за първо излизане за снимане ще имаш голямо желание да снимаш и никакво да триеш...
на ул. Раковски като тръгнеш от Френската посока Славйков, на тротоара не от страната на френската, след 2рата пряка има едно магазинче за компютърни консумативи. Слиза се по едни стълбички надолу, като в мазе - първото магазинче за компютри, доста мъничко - та в него има карти на PQI за смешни пари - мисля че 4 гб беше нещо от сорта на 20-30 лв - ако имаш време мини да се снабдиш :) аз имам една 4рка и една 2ка от там, които са съхранили повече от 80к снимки за последните 2 години, много читави се оказаха...
после ще ме черпиш бира като се върнеш от В.Търново
а в Търново като отидеш те съветвам да се качиш в асансьора зад църквата на Царевец - открива се страхотна гледка над целия град + Царевец. май билетчето е 2лв.
А в стария град освен уличката със занаятчиите, можеш да се пуснеш и по тази която върви покрай реката, на нея има разни музеи, мисля че етнографският е там, ама може и да бъркам... има доста котки и цветенца там знам, че голяма част от хората, които започват да снимат, много се кефят на котенца и цветенца, но не знам дали и ти си от тях
|
|