Автор: loki_in_disguise
Дата: 20-07-09 20:51
Здравейте, за първи път пускам тема, а още по за първи път пускам тема за "savet 6toto se 4udia":)))
Та, проблема ми е, че имам едни около 3 000 лева, които много ме бодат и искам да похарча за компютър. Най-сериозно клоня към най-новата серия на МакБук Про, който могат да ми донесат от Америка и да получа най-мощния: 15-inch: 2.8GHz, NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 512MB, 500GB hard drive - за около 3200лв.
Другия вариант е, разбира се, някакъв Уиндоус базирам много голям звяр, или варианта, който също доста ме замисля - да си купя някакъв лаптоп за около 1000 и да засиля домашния си компютър доста.
Това трябва да го реша до няколко дни и за това, Наистина, моля за съвет от разбиращите.
Нямам нищо против лекия спам от типа "моя е сто пъти по-добър от твоя", стига да не е твърде прекалено:)
Благодаря за насоките предварително!
ПП. О, забравих....ще ползвам лаптопа за снимки, прехвърляне и обработка, тоест лайтрум, фотошоп, Кепчър.....и също няма да откажа да му кача някоя и друга игрица, мощна колкото би могъл да носи (много си падам по стрелячки а те много си искат).
|
|