Автор: PolarBear
Дата: 17-07-09 14:14
Хубаво е базарът да е по-подреден - в този смисъл е добре да има отделна секция за не съвсем фотографските неща.
И бих искал да се аргументирам защо смятам, че е добре да има такава.
Най-лесно е да се въведе някакво строго ограничение, напр.: "нищо нефотографско да не се предлага в базара". За един фотосайт това е нормално. За мен това обаче не би било типично за ФФ, който отдавна се е превърнал в нещо повече от сайт - клуб, общество.
Както има раздел от форума за всякакви приказаки, така би могло да има и раздел от базара за всичко. Има специализирани места в нета за продажба и размяна на какво ли не - от компакт-дискове до автомобили. В нашия случай обаче акцентът пада не върху стоката, а върху продавач/купувача. Бих предпочел да купя, да кажем, аудиотехниката на познат тук, отколкото подобна от аудиофорум, но от човек, когото не познавам. Може досега да не съм се срещал с тукашния хипотетичен продавач, но да се натъквам на негови снимки и/или постинги от години. И да имам идея що за човек е. Нещо повече, сигурен съм, че хората които горе-долу познавам, вкл. вируално, тук, държат на репутацията си и не биха се изложили с некоректни действия...
Та така.
Публикацията е редактирана (17-07-09 15:20)
|
|