Автор: ALBIREO
Дата: 10-07-09 03:47
Здравейте!
Търся асистент ОТ град Варна и ЗА град Варна.
Датите са 25-ти и 26-ти Юли.
Работата на асистента се състои в това да:
- импортира RAW кадрите от CF паметите които му подавам в Lightroom на MacBook-а ми
- селектира кадрите (тук ще има допълнителни разяснения, които ще дам на евентуалните кандидати)
- нанася основни корекции на яркост, контраст, цветове, бял баланс (където е необходимо), кропене отново където е необходимо
- експортира снимките в JPG и ги предава на прес директора
За тези цели са нужни познания за работа с Lightroom. Не е нужно да сте работили с MacOS. За целта предлагам обучение. :)
През цялото това време, асистентът стои на удобно място в медийния кът, наслаждава се на красиви хостеси, танцйорки от балет Дива, вкусна храна от кетъринга, Ред Бул в огромни количества и други екстри. :)
Какво точно ще снимам и къде точно ще се работи ще коментирам лично с евентуалните кандидати.
Работното време е както следва:
- събота от 09:00 до около 20:00
- неделя от 09:00 до около 20:00, като със сигурност ще приключим по-рано (може би около 18:30)
Хонорарът е 100 лева за двата дни. (съжалявам, но е без коментар)
Възможно е да се наложи асистентска подкрепа на 23-ти и 24-ти Юли. За момента не е потвърдено, но ще бъде уточнено в най-скоро време. Хонорарът за тези дни е още 100 лева със същото работно време, място и отговорности. :)
Моля, който се чувства способен да се заеме с тази отговорност, има желание и възможност, както и за въпроси, да се свърже с мен на лично съобщение, e-mail: albireovstoyanov.com или да ми се обади на телефон 088 815 55 64 - всеки ден след 15:00
Разчитам на сериозно отношение. Благодаря!
Въпроси и отговори.
Задължително ли е да съм от Варна?
Не. Проблемът е, че не мога да осигуря (заплащане за) транспорт и нощувки. И все пак - ако изгаряте от желание и сте съгласни с тези условия, аз нямам нищо против. :)
Мога ли да участвам само за един (част) от дните?
Не! Търся човек с който да работя за целия период. (два или четири дни)
Ще мога ли да снимам?
Да, стига да остава време. Приоритет номер едно е обработката на снимките и предаването им на прес директора.
Обедна почивка?
Няма или поне не е с регламентирано време.
Наистина ли?
Да! Според натовареността, ще има моменти с повече работа и по-дълги интервали от време, в които няма да се налага да стоите зад компютъра.
Може ли да си нося лаптопа и да правя обработката на него?
Не!
Възможен ли е друг сценарий за обработка и предаване на кадрите?
Не! Работи се точно по тази схема.
Има ли възрастови, полови, етнически, расови и религиозни ограничения?
Единственото ограничение е да сте пълнолетни. :)
|
|