Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 форумен въпрос?
Автор: profusion   
Дата:   08-07-09 19:02

от няколко дни следя форума, тъй като чакам първия си дслр и си викам да почета инфо от по-знаещите, обаче ми направи много силно впечатление следното: в повечето случай темите се превръщат в спор и оплюване...

примерно пускаш тема:

-за снимки - спора се превръща в оплюване ала "ах ти селянино ич не можеш да снимаш"

-за начинаещи - и винаги се намира някой ехидно да каже ала "е как може тва пък да не знаеш, ама колко си тъп"

Недай си боже някой пусне тема за какъв апарат да си купи! Тогава стой та гледай, война на световете 3!

.....просто това ми са впечатленията! не ангажирам никой с мнението ми!

(но, НО се намират и хора който наистина помагат и пишат стойностни неща!)

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: форумен въпрос?
Автор: e-mil   
Дата:   08-07-09 19:04

А какъв е въпросът? [smile]

Дата:   08-07-09 19:08

ми....няма ли модератор да понахвърля едно око поне докато другото му е на апарата [smilie5]

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   08-07-09 19:08

Констатация или въпрос ....щото и аз не разбрах.....
Иначе- прав си!

Автор: e-mil   
Дата:   08-07-09 19:16

В това му е чарът на тоя форум. [beer]

Дата:   08-07-09 19:18

e-mil написа:

> В това му е чарът на тоя форум. [beer]

че влизаш и започваш да залягаш да не те замерят с някой обектив по главата ....и ако е 18-200 може да не излезнеш жив от темата [smilie18]

Автор: jokevcv   
Дата:   08-07-09 19:25

наистина трябва контрол, много са се разпуснали работите ... ъъъ аз впрочем незнам дали са били затегнати понеже съм член на форума само от 2 гидини.

Автор: Любител2   
Дата:   08-07-09 20:50

Аз гледм снимките в профила на даващите съвет.Има съветници без една снимка(може и да са много добри)но аз гледам снимки !Това е фотофорум!

Автор: мара   
Дата:   08-07-09 21:43

е, често пъти уместният съвет личи и без нужда да се гледат снимките на даващия го.

Автор: gam3ra   
Дата:   08-07-09 21:53

Доста от професионалните фотографи не си публикуват произведенията, но са активни във форума, не съди по това.

Автор: nacho1   
Дата:   09-07-09 08:55

и аз се дразних много на "характера" на форума преди 7-8мес, когато се регистрирах ... но като се замисля освен загубеното време във форума съм получавам и прекрасни съвети. От базара тук си купих и първият ми ДСЛР - перфектен, страшно запазен и на сносна цена. Подарява ли са ми дребни аксесуари, които струват 3-5 лв, но удоволствието от тях - незаменимо. Напоследък и готини комедии не съм гледал, но пък все по-често се хиля неистово на теми като тази и тази от която има и препратка към тази тази , макар и да ми идва малко като трагикомедия. А, бе, изобщо готино си е тук във форума ... особенно в петък вечер [smilie18] , но трябва да имаш доста свободно време [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »