Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Oly 420 vs Leica C-lux
Автор: caro-anton   
Дата:   29-06-09 13:59

Един приятел иска фотоапарат...
и аз му казах - може една японска паналайка... обаче сега гледам, Оли 420 за същите пари. Дали ако се снима в директен джпег и само с китовите обективи (но не само на автоматичен режим, ще му обясня как да си врътка врътката) ще има някаква разлика (в неговите очи) ? ... то е ясно, че никой от вас не му е виждал очите, но моята идея е да го съблазня с полу-истински фотоапарат... не просто да щрака със сапунерката...

Отговори на това съобщение
 Re: Oly 420 vs Leica C-lux
Автор: tofo   
Дата:   29-06-09 14:47

Ами най-добре го светни за разликите, покажи му примерчета и го остави той сам да се мъчи. [smilie5] Иначе аз съм за 1. Човек и добре да живее, накрая... [smilie24]

Автор: ilcoin   
Дата:   29-06-09 14:47

Недей, мисли за него - кое ще му е по-удобно. ДСЛ-а е голям, стърчи му обектива, при всички случаи иска повече мислене отколкото сапунерката. Откъдето и да го погледнеш - все кофти. Него качеството на снимките няма да го интересува, повече ще го занимава въпроса колко тежи и колко е голяма камерата.

Не че майка ми не може да ходи до Кауфланд с BMW M3, ама има ли смисъл? Мисля че ми схвана идеята.

Остави го да щрака, като се зариби и му стане интересно сам ще те потърси. А ако ли не, щракалката ше му върши идеална работа. Въпроса не е кое е по-добро, а кое ще е добре за него.

Автор: bordon   
Дата:   29-06-09 15:06

Иначе логиката на мислене ти е правилна - щом като става дума за подобна сума пари.

[shtrak]

Дата:   29-06-09 22:16

Ще видим дали няма да можем да го зарибим с един Никон ФФ [beer]

то ест едно филмово никонче...

Публикацията е редактирана (29-06-09 22:41)

Дата:   16-07-09 20:35

Вчера приятелят ми даде карт бланш за закупуването на следният фотоапарат:
Никон Ф90Х като нов, с Никкор 24-120 мм
Не мога да повярвам, че от цифраци и полу-сапунерки, както и от цели сапунерки той избра този фотоапарат... не съм го навивал...
даже му обяснявах, как филмът иска жертви...

Re:
Автор: danbi   
Дата:   16-07-09 22:56

Попаднал си на находка [smilie24]

След някой друг месец, D700 [smilie5]

Дата:   17-07-09 23:33

да, бе, данби, за къде бяхме тръгнали, къде стигнахме... е, за Д700 няма да стане дума... но поне с тази техника лесно се снима...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »