Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте фотоапарат
Автор: mr24   
Дата:   17-06-09 23:32

Миналата година един приятел си взе панасоник LZ7, хареса ми апаратчето и снимките от него, също и клиповете. Но вече го няма да се продава. Наскоро ми попаднаха много снимки от различни апарати от едно и също мероприятие. Харесаха ми снимките само от 2 модела панасоник FS3 и никон coolpix L18. Но като цена са доста малко и си мисля, че ще има доста по-добри.
Та какво искам от апарата - да прави хубави снимки на автоматичен режим, да са ясни - не замазани, дори и при зуум, да има малко шум при недостатъчна светлина. Също и да прави добри клипове. Цена до към 500лв

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте фотоапарат
Автор: karan4o   
Дата:   17-06-09 23:38

- да прави добри снимки
- да има малко шум
- да снима добро видео

Еми качи още 1000лв и ще станат нещата [smilie5]

Автор: shmirgela   
Дата:   17-06-09 23:41

Щом ти харесват снимките от евтините апарати, защо да си купуваш скъп?!?
Апарат до към 500 лв който не замазва при зуум веднага си го купувам:)
Не се подлъгвай по маркетинговите щуротии, които те карат да харчиш още пари.

Автор: Mec   
Дата:   18-06-09 00:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: slav4cho   
Дата:   18-06-09 01:13

това българина е странен човек.тука имаме някой който се двуоми какво да си вземе и пита за съвет и вместо да помогнем се започва с едни простотии които никой не го вълнува иначе моят съвет е да видиш в ценовия клас който търсиш апарат няколко модела и да видиш в нета какви снимки правят

Автор: pavext   
Дата:   18-06-09 01:42

Канон

Автор: vgramatikov   
Дата:   18-06-09 01:50

TZ сетията на паналайките :)

Дата:   18-06-09 08:11

Забравих да спомена, че един приятел си взе TZ5. По параметри е по-добър от LZ7, но пък снимките бяха размазани. Дали е от фотоапарата или от фотографа не знам
Затова искам съвет от тук - параметрите на хартия са едни, но дали в действителност се покриват?

Автор: surg   
Дата:   18-06-09 08:31

1. днес повечето апарати са само с дисплей....
имат и стабилзиция половината,,,
и народа снима като картечар, на единкрак, с ръка в въздуха размахана, в ярък ден, или пък на тъмно....щрака, а после се оказва както при мои познати , че имат 80% брак....поради липса на фокус и размазване

с които и да е апарат си и ска ехника на снимане.....понеже повечето фокусират бавно се иска да се изчаква доста време, иска търпение, ами това е цената на евтиия апарат
иска се и павилна позция - стабилна,
затов аи смятам , че по дорбият вариянт е апаарт с оптичен или и ел. визиор - неговото ползване дава стабилност....

а за апарата
обичам да давам лесен пример
купи си наи скъпият Канон които можеш....

и няма пролеми....

Автор: pafkataa   
Дата:   18-06-09 10:40

това с "малкото шум" няма как точно да стане при малките апарати [smile] ,но все пак някой от SX серията на Канон или TZ на Панасоник (със сигурност не прави по-зле снимки от LZ-та :)
ДР. вариант за супер-зуум апаратче в малки р-ри е още и Sony H10 примерно :> На тези ми си струва ,че си заслужава да се обърне внимание,
а вече сам ще избереш :
Успех ! [smilie24]

Автор: t.marev   
Дата:   18-06-09 11:01

Отиваш в Техномаркет и искаш да видиш Samsung WB 500. Има всичко това, което търсиш, плюс двойна стабилизация - оптична и дигитална. Десеткратно варио/зум, добро видео, голям екран, разпознава лица, повтаря при мигване и други такива. Само кафе не прави![smile] [smile] Ако ти хареса и не те притеснява това, че тази марка е известна повече с телевизори - купи го няма да съжаляваш. Цената е 529 лева, но през интернет правят някаква отстъпка.

Автор: emiltasti   
Дата:   18-06-09 17:42

http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B001EQ4C8U/ref=cm_ciu_pdp_images_2?ie=UTF8&i...

Автор: El_Fuego   
Дата:   18-06-09 18:00

Бягай далече от Samsung.

Дата:   23-07-09 09:27

Мислех да пиша за самсунга, но съм забравил. Това за мен не е марка. Иначе след изчетени мнения и коментари съм се насочил най-вече към SX110. Също и към панасоник лз28, фз7, и никон л100, но вече почти ги отписах.
Чета коментари, че апаратите с по-големи матрици са с по-добро качество на изображението. Може ли да ме насочите към такъв тип, защото не успях да си харесам. Ясно ми е, че ако е с по-голяма матрица няма да има зум, както при гореизброените. Но ми се иска да сравня двата типа.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »