Автор: ivom
Дата: 13-06-09 03:26
Благодаря на svetliobs за темата! Благодаря и на всички които са или ще ме подкрепят!
Бих желал да напиша някой неща по въпросите повдигнати в постовете дотук:
Английския флаг, който така е избол очите на всички - Както някои от вас са забелязали, това е конкурс за студенти. Поради тази причина са решили да пишат университета в който участникът учи и държавата в която този университет се намира. За всички е така, и нямам основание да искам този флаг да бъде сменен. Друг е въпроса, че ако имах възможност да получа такова образование тук, в България, този проблем нямаше да го има.
Относно снимките с които участвам - Може би на някой снимките ми се струват безинтересни, неотличаващи се. Може и така да е, но искам да поясня (понеже не вярвам много хора да са прочели за какво точно е конкурса), че предназначението на тези снимки е да бъдат фон на панела за търсене на Гугъл. Като такива, те трябва да бъдат прецизно композирани за да не са в конфликт с бутоните и текста, както и ненатрапчиви и приятни за окото. Не отричам, че има по-добри теми и идеи от моята, просто при оценяването им трябва да бъдат взети под внимание всички фактори.
Забележките за представянето на страната ни - Да, в момента до името ми стои Английския флаг, но крайната цел на това гласуване е изложба в една от най-известните галерии в Лондон. Тази изложба ще бъде отразена от доста медии, и ако обстоятелствата се стекат благоприятно за мен, аз ще бъда част от тази изложба. Имах най-доброто желание да говоря за България и поне малко да се опитам да променя мнението на чужденците за нея, ако ми се отдадеше такава възможност. Днес обаче, четейки коментарите по-нагоре, се запитах дали трябва да си правя труда, дали си струва. Съдейки по реакциите на болшинството от хората (за щастие не всички), и по обстановката в страната ни, излиза че по-достойно бих представил България ако внеса 50 кг хероин. С нищо добро не сме известни навън, и явно така трябва да си остане.
Имам още доста да кажа по темата, но се отдалечавам от фотографската част, а и не искам повече да губя времето на никой заел се да чете това. Нямам намерение да започвам някакъв спор, и нямам ни най малък стремеж да ви карам да гласувате за мен насила. Ако админа сметне за уместно може да затвори темата.
Желая на всички приятен ден,
Ивелин Методиев
|
|