Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Читав сервиз за GSM-и ?
Автор: alex_G   
Дата:   09-06-09 10:22

Имам GSM Nokia N 70 преди няколко дни ми заби и от тогава не може да тръгне.Някой ако знае читав сервиз за GSM-и във Варна да пише.

Отговори на това съобщение
 Re: Читав сервиз за GSM-и ?
Автор: harvester_vn   
Дата:   09-06-09 10:43

Първо опитай следното:
Натисни едновременно бутоните зелена слушалка, 3 (три) и звезда и опитай да включиш телефона като държиш бутоните натиснати докато телефона стартира напълно (ако изобщо тръгне). Това го правиш при напълно заредена батерия.

Ако не стане, има един сервиз от който съм доволен, пращал съм и познати които също са оставали доволни. Намира се на улицата покрай рибната борса на кооперативния пазар (гледам на картата, излиза че е "Ангел Кънчев") на ъгъла на втората или третата пресечка след главната улица. Има табела, вижда се.

Re: Читав сервиз за GSM-и ?
Автор: alex_G   
Дата:   09-06-09 11:01

Благодаря за съвета, довечера като се прибера в къщи ще го пробвам това. Ако не стане го нося в този сервиз ти си третия който ми казва за него.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »