Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки от Canon 350D
Автор: djart   
Дата:   27-04-09 18:27

Някой да е тествал максималния размер принтирана снимка от Canon 350D, вадил съм 30x40, но ми е интересно може ли повече с добро качество.. ?

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки от Canon 350D
Автор: bobi66   
Дата:   27-04-09 22:23

Аз веднъж вадих 45x60 стана супер.Групова снимка на екскурзианти в Клисурски манастир.
Като я видяха всички я искаха.

Автор: asahi   
Дата:   28-04-09 00:04

"Добро качество" е разтегливо понятие. Ако кадърът е рязък търпи по-големи увеличения.

Автор: djart   
Дата:   28-04-09 00:08

асаши в смисъл, че както го виждам на компа или в размер 10/15 така да го виждам и на 45/60, както е споменал боби66

Автор: danny_falin   
Дата:   28-04-09 00:12

според мен като го гледаш на 100% на монитора и ти изглежда добре, няма причина като го изпринтваш същия размер да не изглежда добре, ако го гледаш от същото разстояние, ако си забиеш носа в него вече ще е гадно, виж колко пъти площа на монитора ти е нужна за да видиш целия кадър и го принвай тоя размер, трябва да си е добро качеството, каква е разликата дали го гледаш на монитора или на хартия, нали резолюцията е същата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »