Автор: thomas
Дата: 23-04-09 19:26
Нещо не ми се върза сметката на запитването. Малко ми прилича на това да си носиш пясък на морето. Не знам каква е "чужбината", че да се очаква този човек да отиде със собствен транспорт, но дори да е и най-близката (нека да е Гърция, че сигурно там са най-скъпи фотографите от всичките околни страни), сигурен съм че само транспортните разходи на този фотограф ще стопят разликата в хонорарите между един местен сватбен фотограф. Ако добавим и това, че този фотограф ще трябва и да спи някъде, както и да се храни, нещата ще отидат съвсем у реката. Ако пък става дума за по-далечна държава, нещата ще са още по-страшни, защото транспортните разходи дори и само (примерно) до Австрия, ще направят сделка още по-страшно неизгодна.
Та каква точно е идеята на цялото чудо!? Ако идеята е да спестиш, моля ти се, не се лъжи. Аз така при първото ни участие на международно изложение преди няколко години реших, че ще спестя пари, ако си заведа собствен екип от България, вместо да наема местни хора за нашия щанд. Толкова груба грешка се оказа, когато после направих сметките :-)
|
|