Автор: redgy
Дата: 23-04-09 22:52
Имах същия проблем със старото си 5Д. Колега ме посъветва да се свържа със същия господин Гюров и да попитам дали извършват услугата в Пан сервиз. Обаждах се около 10 пъти в сервиза, и една блондинка(в последствие видях) ме свързваше с г-н Гюров уж, но си слушах едни мелодийки 2-3 минути докато накрая ми писваше и затварях. Обаждам се пак веднага и сагата продължава - мелодийки ..
Казвам и, дайте ми някакъв мобилен номер на тоя господин, че ми скъсахте нервите с това ваше свързване вече! Не можело! Било личен номер и нямало как да се свържа с него освен през централата им. Накрая се вдигнах от Варна и отидох на място,за да ми пуска пак мелодийките, ама на живо ..
Г-н Гюров си беше там, тъкмо им бяха разбили сервиза апашите и полиция описваше щетите. Естествено, ритъма им на работа беше нарушен. С прочуствени молби, че идвам чак от Варна за да ми оправят бекфокуса на апарата се съгласиха по чудо за да го оправят още същия ден. Платих 34 лева и си тръгнах вечерта с апарата към Варна.
Добре, че с новото 5Д2 вече е коригирана тази опция да си нагласяш бекфокуса както желаеш. ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|