Автор: batzeto
Дата: 22-04-09 18:36
Пред дилемата да заменя китовия 18-105 на Д90 бях преди 3-4 месеца и всички ме посъветваха да го направя, за това не се занимавах въобще да го купувам. Събрах първо пари за 16-85/малко беше смешно имах обектив,а не можех дори да го използвам/, но скоро събрах парите и за Д90 и започнах да прищраквам. Не мисля, че направих грешка защото дори и аматьорската ми натура не издържа на тестовите кадри, които направих в магазина с Д90 и 18-105. Имаше едно момче дани тук от форума, който ме овика, че 18-105 не мажел и бил чудесен обектив, но доколкото знам и той го продаде малко след това. Всеки си знае за себе си, аз съм си добре и 16-85 ми харесва, даже малко повече :) но и е скъпичък и не знам всеки да отдели такава сума за любителски цели. В крайна сметка ако снимах с Д80, като създателя на темата едва ли щях да ида "чак" на Д90 и да си навличам главоболия с китаци,размяна и покупко-продажба на обеективи, да правя компромиси за сметка на малко по-ново тяло. Късмет в избора, моята е лесна ;)
|
|