Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony HD-VX19
Автор: platinum   
Дата:   16-04-09 09:33

Вчера един тип от тия дето се мъкнат с ножове и всякакви дивотии ми кацна в офиса с предложението да си купя видеокамера за 200 лв.
Комплект с СД карта 8ГБ, батерия, чантичка и т.н.
Навсякъде из форумите за продажба на подобна техника срещам съобщения от вида - "Нова видеокамера 25мп, комплект купена преди седмица"
Вярно, днес не е Петък, но споделете впечатления, че колегата ми е готов да я купува а на мен ми прилича на гаражна сглобка от Китаец в Турски гараж.[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Sony HD-VX19
Автор: mitakabus   
Дата:   16-04-09 10:32

Ннееее - това е менте с надпис Сони - виж само надписа - никъде няма и планка/ етикет, за модел, производство и тн..баси и в бургас ми предложиха оня ден една такава - кво им стана на тия! [smilie10]

Автор: Gruyu   
Дата:   16-04-09 10:39

И на мен вчера един циганин от тия с ножовете ми предложи видеокамера, даже не я погледнах при мисълта че е крадена, също така продават и моторни резачки за дърва - абсолютно дърво ест-но.

Автор: asahi   
Дата:   16-04-09 12:25

Абе как ги пускаш такива в офиса?

Автор: tofo61   
Дата:   17-04-09 11:24

едно е да мъкнеш резачки друго е да носиш чанта с крадени камерки и да ги предлагаш евтино-лошото е че някои хора си дават парите на такива тарикати!!![thankyou]

Автор: victorcito1978   
Дата:   17-04-09 11:35

Да - камери Soni, апарати Cannon, обективи Nicorr, маратонки Adibas - любимите стари събратя! Мургави и некоректни.

Автор: djfroggy   
Дата:   17-04-09 20:08

Да,ето ги гадовете!

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1802383

Автор: jivkojj   
Дата:   17-04-09 20:35

Камерата е HD и е 25 мега пиксела. [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Публикацията е редактирана (17-04-09 20:36)

Автор: pafkataa   
Дата:   06-05-09 10:46

Онзи ден един циганин ->[smilie7] ми предлагаше
абсолютно същата ,същият комлект,същата чантичка камерка "Sony" за 350лв.
Предложих му 100 ,при което възмутено отказа .Явно маТрялите за гараното производство излизат скъпо :>

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=65&t=128016

Вчера въпросният "изпечен" търговец видях на гаУа -Левски /- пази багажа! / с още един събрат за компания [smilie5] ,като носеше същата чантичка със себе си и слязоха на гаУа -Плевен ..хмм бизнеса се разраства [smilie18]

В заключение ..Възможността камерката да е крадена в комбинация с вероятноста (почти 100%) да е пълно менте би трябвало да откаже който и да било да закупи подобен - ***(Вие кажете:)
25MP . . . [smilie10]

PS:нищо лично към автора на обявата :>

Автор: i_solve   
Дата:   01-06-09 12:44

ох да ви кажа честно аз се излъгах и не мога да спра да се чеша от яд. Ако ниакоъ има никаква идея къде мога да срещна някои от тия глусни циганя да си взеа парите обратно МОЛЯ ПИШЕТЕ!

Автор: kalabrieza   
Дата:   01-06-09 13:56

Здравейте . При нас тези стоки се наричат наполитански защото се разпространяват от Наполи и не само камери а всичко от марков прах за пране до маркови инструменти и въобще каквото се сетите. Последната им тактика е да поожулят стоката и да я представят за използвана крадена ,за да не ти мине през акъла , че стоката е боклук. Познавам поляци и румънци които всяка седмица си пълнят камиончетата но не знаех ,че тази болест е налазила и в България.
ПП. Човек колкото е по-алчен толкова по лесно им пада в капана така ,че каквото си изкарат момчетата си е тяхно [smilie5]

Публикацията е редактирана (01-06-09 14:01)

Дата:   03-06-09 18:48

i_solve написа:

> ох да ви кажа честно аз се излъгах и не мога да спра да се чеша
> от яд. Ако ниакоъ има никаква идея къде мога да срещна някои от
> тия глусни циганя да си взеа парите обратно МОЛЯ ПИШЕТЕ!

Ама изобщо ли не прави снимки това чудо на техниката?

Автор: Spleen   
Дата:   04-06-09 12:25

http://www.dnes.bg/article.php?id=71937

Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   04-06-09 12:29

На мен ми прилича на права тръба от визьора към обектива през пластмасова "леща" [smilie10]

i_solve, раздуй малко повече, снима ли изобщо това нещо и изобщо прави ли нещо освен да гледаш през него?

Автор: Spleen   
Дата:   04-06-09 12:33

Иначе от видеото си личи евтината пластмаса ...

Автор: gerimo2   
Дата:   04-06-09 21:02

Ми да, ние с такива снимаме в телевизията[smilie18]

Автор: ahk38841   
Дата:   19-07-09 00:59

Здравейте надявам с , че не се майтапите за снимките в телевизията.Ясно ми е , че камерата е менте, но вече се набутах. Бихте ли ми обяснили как да прегледам клип, който съм снимала. Няма смисъл да се тормозя за тези неща поне се надявам да мога да я ползвам все пак, аз така или иначе не съм професионалист. Във вас ми е надеждата.
Благодаря предварително

Автор: mitakabus   
Дата:   19-07-09 06:20

Ми тя клип май снима ам ато е като от телефон...[smilie11]

Автор: ahk38841   
Дата:   19-07-09 15:31

Абе аз клип снимах, но не мога да си го пусна. За качество въобще не говоря, защото моя телефон снима по - добре

Дата:   23-07-09 02:15

Ами ако е вярно, че вместо SD карта има само парче пластмаса с контакти значи клипа го няма.
Дано се лъжа. [smilie2]
Скоро ми попадна друг модел на "Сони", но този път не HD и "само" 16 Mpx. На външен вид е същата камера [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »