Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Може ли фотографа, със своя фотоапарат да направи заобикалящия го свят по-добър
Автор: aglieri   
Дата:   14-04-09 16:40

Може ли фотографа, със своя фотоапарат да направи заобикалящия го свят по-добър за него и за останалите ?

Отговори на това съобщение
 Re: Може ли фотографа, със своя фотоапарат да направи заобикалящия го свят по-добър
Автор: tantris   
Дата:   14-04-09 16:42

Не. Но да изглежда на снимка - да!

Re: Може ли фотографа, със своя фотоапарат да направи заобикалящия го свят по-добър
Автор: nikola_bathory   

Да, може, ако си добър, можеш да скриеш боклуците или да ги изтриеш на фотошоп [smilie24]

Re:
Автор: Davidoff   

Ама разбира се, че може. Иначе за какво снимаме?

Re: Може ли фотографа, със своя фотоапарат да направи заобикалящия го свят по-до
Автор: Svsvet   
Дата:   14-04-09 16:44

Да, иначе бих си хвърлил фотото в реката[smilie24]

Дата:   14-04-09 16:44

Davidoff , светът се сговнява и не на последно място с помоща на медийте.

Re:
Дата:   14-04-09 16:49

Е аз смятам, че може и за мен това е мотив да снимам. Пък, че някой го сговнява със снимането си, к'во да сделаем по въпроса?

Re:
Дата:   14-04-09 16:50

[smilie24]

Re: Може ли фотографа, със своя фотоапарат да направи заобикалящия го свят по-до
Автор: boll   
Дата:   14-04-09 16:51

Може - снимай дупките по пътя и ги пращай на дупка.нет [smilie5]

Дата:   14-04-09 16:52

[smilie18] Нашата община приема снимки на неправилно паркирали и им праща глобички [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   14-04-09 16:52

Илюзии хвъркати.

Дата:   14-04-09 16:54

Като направя снимка, която харесвам моят свят става по-добър. Като направя на някого снимка, която му харесва неговият свят става по-добър. За мен това е достатъчно мотивиращо.

Автор: Пешо   
Дата:   14-04-09 16:55

Аз пък снимам заради мацките...[ezik]

Re:
Дата:   14-04-09 16:56

Да, да и аз така си помислих [smilie18] А мармота ти държи светкавиците нали? [smilie5]

Дата:   14-04-09 16:58

Добре казано, но в края на краищата изкуството не е направило никой свят по-добър. Обаче в един по-добър свят се обръща повече внимание на искуството. Което са първите симптоми на декаденството.

Дата:   14-04-09 17:00

Човек е толкова голям , колкото са мечтите му! Най- вече защото никой не може да му ги отнеме. За един сляп човек , мечтата му е да прогледне. За един човек с отрязъни крака , мечтата му е да проходи. Пиша защото има приятели и с двата проблема. Написах тази тема с надеждата ,че предстои Велик ден. И ако заедно обединим усилия ,поне за малко може да направим нещата около нас по-добри!

Дата:   14-04-09 17:12

Велик Ден ни напомня за саможертвата. Когато приемеш върху плещите си греховете на света , допринасяш за изкуплението му.

Публикацията е редактирана (14-04-09 17:15)

Автор: rusty_nail   
Дата:   14-04-09 17:14

можем / ако не паднем в някоя пътна дупка / , но защо да го правим след като от когото зависи това - политиците не го желаят ...

Автор: Lalinda   
Дата:   14-04-09 17:23

Може да го направи по-добър и БЕЗ ФОТОАПАРАТА СИ.

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: acidness   
Дата:   14-04-09 17:39

Със сигурност може, особено ако му е дълъг обектива [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Поздрави

Автор: ksietta   
Дата:   14-04-09 17:44

Ами... за да не се впуснем в празни приказки, по-добре да видим ние какво конкретно сме направили... Аз мислих дълго, накрая се сетих само за едно добро дело свързано с фотоапарата ми. Бях на Витоша, разхождах се и снимах... по едно време видях нещо бяло до самата пътека, пречеше ми и реших да го махна. Отидох при него и какво да видя - бели наакани гащи... Взех пръчка и ги отнесох далече от пътеката, скрих ги под едни скали.... та това е...

Нека не се приема като подигравка - просто аз лично нищо друго добро не съм направил с фотоапарат до мен. Даже обратното - често чупя клонки и изтръгвам треви. Ако някой друг е направил нещо - да си каже...

Дата:   14-04-09 17:50

"Бели наакани гащи".
GOLD![smilie18] [smilie18] [smilie18]
Това ми оправи настроението за деня[smilie18]

Автор: rostoshev   
Дата:   14-04-09 17:53

Със сигурност не може да го напрови по-лош...

Автор: navy   
Дата:   14-04-09 18:03

Гащите мъжки или женски бяха [smilie7]

Дата:   14-04-09 18:06

Бебешки бе, перверзник такъв![smilie10]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »