Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung?
Автор: explorer   
Дата:   11-04-09 19:38

Реших, че е време да сменям стария сапунер Fuji F700 с нещо по-ново. Основен проблем е батерията - вече не държи - десетина кадъра със светкавичката и е на нула, пък и си мисля, че вече трябва да има нещо по-така на пазара. Нещо обаче не мога да се ориентирам.

Имам си достатъчно фотоапарати за хубави снимки, сапунерката ми трябва за купони и ей така, да ми е винаги под ръка. Също е важно да прави хубави клипчета. Знам че тук много хора са привърженици на Panasonic, но поне доколкото аз гледах, те нямат модел с HD видео, и понеже видях че май единствено Samsung засега имат HD видео, реших да огледам Samsung сапунерките. А там - бъркотия отвсякъде. Имат някаква серия WB (която в някои държави е HZ) и серия NV, на които всичко им изглежда почти еднакво, само дето едните са малко по-големи и незначително по-скъпи. Така и не разбрах, какъв е смисъла и кои са по-хубави - аз бих предпочел по-малкото апаратче, конкретно NV24H и се чудя, дали все пак има осезаема разлика межди едните и другите. Това, което определено не ми харесва, е че няма Aperture Priority (или Shutter Priority, едното би ми било достатъчно), та ще трябва да гадая кой тип "сцена" какво прави. Другото, което ми е чудно, е че не виждам светкавицата, което означава че е някаква съвсем миниатюрна и може би съвсем слаба.

И последно, нищо не разбирам от флаш картите от тези типове: SC/SDHC/MMC/MMCplus, някой може ли с две думи да ми каже кой тип е за предпочитане?

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung?
Автор: martinrousev   
Дата:   11-04-09 19:51

има толкова много подобни теми и то само в първите две страници на форума. Разгледай.

Автор: t.marev   
Дата:   11-04-09 21:28

Ако държиш на HD видео...нямаш избор. Ако държиш на Самсунг.../правилния избор[smile] /погледни S850 - прекрасна сапунерка, винаги ще ти е под ръка и ще можеш да правиш каквото се сетиш с нея, щом казваш че имаш сериозни техники и знаеш как да се оправяш с тях. Работи с АА батерии и е безупречен избор,но не е много малък.
Ако искаш нещо по-ново, тогава WB серията, тук рекламират като банер WB 500 има същите възможности, но с по- мощно варио и повече лиготии. Вероятно е по-скъп, докато S850 е само 200 лв.

Автор: t.marev   
Дата:   11-04-09 22:04

WB 500 има HD видео, 10х варио от 24 мм, стабилизация, хидро, серво.... разпознава усмивки, мигвания...и дали ти миришат чорапите[smile] [smile] , пере, глади, готви, абе истински Самсунг. Има и дистанционно!
Само 530 гроша в Техномаркета!
Кво му плащаш?![smilie11]

[smilie24]

Автор: tvk75   
Дата:   11-04-09 22:09

самсунг е неправилния избор

Автор: victory13   
Дата:   11-04-09 22:10

не се излагай... намери си батерия, и щракай с униката [smilie24] ... че това си е половин S5 Pro с по-малка матрица... само ще се разочароваш от другите [smilie11]
поне докато диша, F700 не го заменям за нищо [smilie7]

Автор: shpexy   
Дата:   11-04-09 22:16

не съм професионалист, нямам кой знае какъв опит... откакто съм почнал да снимам - S630. Нямам Aperture Priority, но клипчетата ми са на задоволително ниво (разбрах, че говориш за купони, сбирки и т.н.) Известно време ползвах S850[smilie25] - гъзарийка, ама не моя модел! Та тъй като чета нищо чудно да удовлетвори нуждите ти!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: