Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно фоточанта
Автор: thrillseeker   
Дата:   08-04-09 14:07

Предварително да си кажа,че въпроса ми е леко глупав.Разполагам ето с тази чанта ,и по принцип знам,че се води ударо устойчива.Но ме притеснява това,че когато сложа апарата в нея,обектива опира в дъното(което е кораво).Виждал съм други кейсове при които обектива си сочи нагоре и няма проблем,но при мойта апарата не може да се сложи по друг начин.Въпросът ми е - има ли реална опасност от ежедневното "друсане" на апарата насам натам да повредя обектива ?Не ми вдъхва особено доверие така поставен апарата.Китовия обектив вече замина,може би това е допринесло?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос относно фоточанта
Автор: d_ave   
Дата:   08-04-09 14:16

Съвет - гледай обектива да е масимално "събран" като носиш апарата в такава чанта. може да сложиш и нещо оплътняващо, така, че обектива да не опира в дъното или поне да опира в дунапрен. също така можеш да сложиш някакъв ограничител отстрани така, че апарата да опира в него и да лежи на него, като обектива да остава във въздуха. аз нося моя апарат с чанта, за каквато говориш, всеки ден и няма проблем.
между другото линка ти води към сайт с регистрация - най-добре намери снимка и дай линк директно към нея, че едва ли някой ще тръгне да се регистрира зарад това:)

Дата:   08-04-09 17:30

Извинявам се за линка,ето това е чантичката .Значи ще трябва да й направя малко промени,производителя явно не е съобразил.[smilie11]

Автор: Alex-dan   
Дата:   08-04-09 17:53

Аз я ползвах с ФЗ50 и не съм имал никакъв проблем, направо си изглеждаше за него правена :)) Но с по-обемист и тежък апарат - DSLR може би не е най-добрият вариант...

Дата:   08-04-09 18:19

В моята се обитава Nikon D50.До скоро слагах отдолу кърпичка за да не се удря директно в дъното,но ще мисля някакви ограничители да слагам освен...

Автор: guciguci   
Дата:   08-04-09 19:06

Заедно с чантата трябва да имаш първо подложка на дъното,което наистина е твърдо и второ две лепки,които държат апарата,а обективът остава във въздуха.

Автор: BotsRevenge   
Дата:   08-04-09 19:57

Моят апарат също стои с обектива надолу. Отчасти вътрешните стени в чантата го придържат, но обективът все пак се опира в дъното на чантата. За сега, да чукна на дърво, всичко е наред. Трябва да отбележа, че ако е закачен варио обектив, то винаги го държа максимално събран.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »