Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тема за коректността...
Автор: cicomanco   
Дата:   06-04-09 12:07

...съм принуден да повдигна , та дано колегата , комуто услужих с дистанционното за Оли , се сети да ми го върне!Да си свършиш работа за една седмица колега, не е като да държиш 2 месеца нещо ,което може да потрябва на собственика!Ако четеш - отбий се през Витоша и ми го върни![smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Тема за коректността...
Автор: OGIMAG   
Дата:   06-04-09 12:09

[smilie10]

Автор: prisonbreak   
Дата:   06-04-09 12:23

Така е , аз затова не давам нищо. Па и вземи и ти си го поискай.Телефонче нещо...,

Нали знаеш " Не е луд циганина който яде баницата , луд е този който муъ я е дал "

[shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   06-04-09 12:26

Ех, чичо Манчо, колко си недосетлив. Ми той човекът сега търси по-отлежала бутилка да те почерпи за услугата. По-добре му подскажи откъде зареждаш барчето, та да му спестиш мъките.

Дата:   06-04-09 12:27

Давал съм и далеч по-скъпи неща....връщали са ми ги , но този път....
Що Джейми не ме завлече с 11-22?
И не само той!Става дума за някво тъпо дистанционно , което обаче ми трябва!

Автор: GenaDP   
Дата:   06-04-09 12:56

Автор: asahi
Дата: 06-04-09 12:26

Ми той човекът сега търси по-отлежала бутилка да те почерпи за услугата.

По-скоро е налял първак в бутилка, и го чака добре да отлежи - затова не се обажда. [smilie18]

Автор: landstar   
Дата:   06-04-09 16:22

Баба ми викаше: Даваш го с ръце, търсиш го с крака!

Автор: hose   
Дата:   06-04-09 16:34

а моята - направи добро за да изядеш лайно...

Автор: ivan.draganov   
Дата:   06-04-09 18:45

То тъпото идва и ако почнеш да му звъниш и да го подсещаш за това ,хубаво нещо е Форума ,но свят различен [smilie3]

п.п. Добре ,че не си чакаш 11-22-то от този [smilie2]

Дата:   06-04-09 18:59

За пръв път ме завличат!!!То да е за нещо дет си заслужава ,ама за дистанционно...Колкото и да е странно! Интересно случвало ли се е на друг?

Автор: serg   
Дата:   06-04-09 23:03

Да, случвало се. Доста пъти. Разхождат се нещата. Взима един, дава на друг, и след месец, кой знае къде. И най-интересно да решиш,дали да бъдеш наивник за използване, или да остане вяра в Човека. При мен почти на свършване.

Автор: nastradin2   
Дата:   07-04-09 10:59

Наистина много неприятна ситуация! Не мога да проумея, как ще вземеш нещо чуждо и после просто ще забравиш, че трябва да го върнеш. Такива хора са пълни безгрижници. Давал съм навремето инструменти на приятели. Накрая се наложи да си купувам нови, защото почти всички ги дали на някой друг и не им ги върнали, а някои дори стигнаха дотам, да ми се сърдят, че ги били върнали, а аз съм бил забравил...Е как ще забравиш, че са ти върнали инструмент, който го няма в комплекта и не можеш да си вършиш работата?...Съчувствам ти!!! Махни с ръка и го прати по дяволите тоя неблагодарник. И занапред прави услуги само на проверени приятели. Ако идваш към морето обади се да пием по питие.[beer] Ще ми бъде драго![smilie24]

Автор: Lalinda   
Дата:   07-04-09 13:42

О, да, моля и онова рижо момиче от клуб "Паралакс", което имаше хрътка на име Герасим и ми отмъкна пръстените, ДА МИ ГИ ВЪРНЕ.

Станаха вече 10 години.

Е, вярно, че след един подобен призив от моя страна един форумец ми подари своите пръстени, станали му ненужни, но принципът си е принцип.

Все някой от вас я познава, да я подсети.
Помня, че бе казала на един ощ познат, че се притеснявала, че не може да ми ги върне, ама чак пък толкова...

Този, на който му услужих със статив, може да го задържи. Отдавна си купихме нови.

Автор: Orlin   
Дата:   07-04-09 16:54

Мдааа...

Аз пък да кажа, че книжката за възлите, която бях взел от онова момиче няма да и я върна. Не само че минаха 10 години, ами ми и хареса.
Ма то тя и без туй възли не вързва...

Дата:   07-04-09 19:00

Lalinda, Ехеее...Десет години...[smilie18] [smilie18] [smilie18]Момичето отдавна вече не е момиче, а Герасим може вече и да не е между живите...[smilie2] Грозно е да не оправдаваш доверието .[smilie2]

Дата:   08-04-09 18:50

Пo-добре късно , отколкото никога! Благодаря колега! Надявам се , че си свършил работа!
Ще продължа да правя услуги - вече пак отново си имам дистанционно![beer] [beer] [beer]
Както казват - всичко е добре , когато завършва добре!!!![shtrak]

Дата:   09-04-09 10:15

cicomanco, Да не се сети да ти върне дистанционното ???[smilie11]

Автор: tofo   
Дата:   09-04-09 11:18

Банда, кой с какво може да ми услужи за известно време, щото спешно ми трябва в момента, пък после ще му го върна. А?...[smile]

Автор: 12356joro   
Дата:   09-04-09 13:46

Абе човеко, този със сигурност се чуди как да ти го върне. След като се е забавил си е помислил, че му се сърдиш и търси удобен момент да сподели съжалението си за закъснението и да ти даде дистанционното.Той не е човек , който за дребни стотинки да се излага пред такава аудитория. Вземи му звънни и му се извини , че е закъснял и ще видиш как той веднага ще довтаса със бутилка в едната ръка и с дистанционото в друга , ще отвори вратата с крак.Може и подарък да ти даде за да се сдобрите и да забравите случая.
[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: