Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Към хората със светкавици - помогнете за дифузер
Автор: d_ave   
Дата:   03-04-09 23:45

Към хората, ползващи външни светкавици – помогнете малко за дифузер. Ситуацията е следната – имам една светкавица Bower SFD35C, за моите нужди ми върши перфектна работа. Искам да си взема дифузер, взех един тип „чорап”, но нещо не ми харесва особено. Павилиона ми е далечко и нямам особено време да мина да пробвам кой ще стане, а и нещо не ми се дават >40 лв за дифузер, който в ebay струва жълти стотинки. В този ред на мисли си поръчах един за 380EX, тъй като намерих информация, че главите на двете светкавици са еднакъв размер, но се оказа, че е малко малък и не може да се захване. Та молбата ми е към ползващите светкавици, дали може да ми дадете размери на главите на светкавиците, които имате, за да знам дифузер за коя светкавица ще пасне на моята.

Отговори на това съобщение
 Re: Към хората със светкавици - помогнете за дифузер
Автор: GenaDP   
Дата:   03-04-09 23:56

Виж сега, малък дифузор - малко дифузира. Щом чорапът не те кефи, няма да ти хареса и ефекта от сапунерката, дето си я напазарил.

Ако ти се трае около месец - ще има копия на Гари Фонг (http://garyfonginc.com/index.html), oот универсалния тип - можеш да я нахлузваш на всякаква малка светкавица. Но няма да са без пари... Ако искаш нещо тънкажно - ползвай бурканче от кисело мляко, тарелка от стиропор, или друг подобен отпадък.

Автор: ilia_dm   
Дата:   04-04-09 01:05

Не разбрах точно какъв ти трябва,но ползвам дифузор от Фотосинтезис-струва 20лв и съм доволен.Можеш да погледнеш в онлайн магазина,виж го и прецени.Успех.[smilie24]

Автор: джъмбо   
Дата:   04-04-09 09:16

няма да му хареса
все пак иска да е за жълти стотинки[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Rand   
Дата:   04-04-09 10:09

Малко не съвсем по темата, но имам едно въпросче. За какво служи въпросния дифузер? Имам някаква идея, но искам да съм сигурен.

Автор: джъмбо   
Дата:   04-04-09 10:10

омекотява светлината от светкавицата (за справка - какво прави софтбокса)

Автор: ErotilA   
Дата:   04-04-09 11:31

Дифузьора разпръсква насочените лъчи и прави хаос след него със светлината от светлинния лъч. Омекотителите са в онея рекламки със усмихнатите наборки. :Р

Автор: chicken   
Дата:   04-04-09 12:45

ErotilA написа:

> Дифузьора разпръсква насочените лъчи и прави хаос след него със
> светлината от светлинния лъч. Омекотителите са в онея рекламки
> със усмихнатите наборки. :Р

A????

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: