Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Getting Verified in PayPal???
Автор: Svsvet   
Дата:   02-04-09 13:35

Колеги, имам проблем с верификацията на Пейпал акаунт. Достигнах лимита от 500 Евро, с който може да плащаш без да си Verified и за да получа разрешение, трябва да въведа четирицифрен Пейпал код. Този код съм го поискал преди няколко месеца, а днес пратих ново запитване. Обаче той не се появява нито в банковата сметка, нито в Пейпал акаунта. Днес им писах имейл, но уж отговорът щял да дойде до 2-3 дни. Имам спечелен търг и трябва да платя до няколко дни[smilie2] Моля за съвет от патили хора или тези, които са по-запознати със системата?

[beer] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Getting Verified in PayPal???
Автор: ibk   
Дата:   02-04-09 13:46

Към кого си пратил запитването?
Четирицифреният код трябва да ти се появи при извлеченията (какво и кога си плащал с нея) за кредитната карта. Документа се издава от банката, не от пейпал.

Автор: s_dyakov   
Дата:   02-04-09 13:49

Верифайд за какво?
за адрес ? .. или за банкова сметка?
или може би за Виза карта?

Автор: hotsnail   
Дата:   02-04-09 13:52

Това дето правят е да ти вземат 1 евро от картата и в извлечението ти от банката виждаш в "причина за плащане" (или подобно поле) този 4 цифрен код

Мога да потърся моя - малко беше объркващо помня щото имаше няколко кода ама само един 4 цифрен :-) [beer]

Дата:   02-04-09 13:52

Интересно мислих че въобще не може да плащаш без да си проверен. Аам явно може за малки суми

Дата:   02-04-09 13:55

E, да де. Платих един път 1 долар преди два месеца за тоя код, а днес и 1.50 евро, но не получавам такъв код. Излиза единствено номерът на моята сметка, от която е направена транзакцията. Другото поле е празно![smilie10]

Автор: ibk   
Дата:   02-04-09 14:00

Този код не го получаваш!
Той се намира в Извлечението за движение по сметката по кредитната ти карта.
Банката, която ти е издала кредитната карта трябва да ти даде въпросното извлечение.

Автор: s_dyakov   
Дата:   02-04-09 14:00

Ако е да си верифицираш картата изобщо не можеш да плащаш преди картата ти да е верифицирана .. поне така е за дебитни карти виза електрон.

Гледай си онлай банкирането и до 3-4 дена ще се появи това теглене от 1 евро и си виж четирицифреният код от описанието.

Ако е да си верифицираш адреса (незнам дали в България е възможно - щото няма 411 база данни) - пишеш си телефона и те от 411 виждат на кой адрес и дали е този който си написал. И ти звънят и трябва да нацъкаш някакъв код на телефона. - и тогава адреса ти става верифаед.

За банкови сметки също мисля че не можеш да добавяш сметки от български банки. така че няма как да го верифицираш - иначе от онлайн банкирането си гледаш движенията по сметката и дали имаш искане за 1 пара с някакъв код (както на картите)

Публикацията е редактирана (02-04-09 14:03)

Автор: sauron69   
Дата:   02-04-09 14:02

И аз бях точно така след като достигнах лимита, но работата сеоправи по начина, по който ти е писал hotsnail.
Та и аз бях пуснал подобна тема, щото бях на зор- трябваше да плащам [smilie5] .
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=934677&t=934662&phorum_uriauth=

Автор: george5   
Дата:   02-04-09 14:09

Гледай си онлайн банкирането и до 3-4 дена ще се появи това теглене от 1 евро и си виж четирицифреният код от описанието.

Ето това е решението!!!!
А засега да се верифицира адрес и банкова сметка от БГ - не става!!!!
Само ако си резидент некъде по цивилизованите страни и акаунта ти е там!
Но нещо звучи странно как без верификация на картата от БГ си платил до 500Евро[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   02-04-09 14:13

Ами така е. Що се отнася до транзакцията от 1.5 евро, тя беше отразена веднага в онлайн банкирането ми. Картата е Виза Електрон и досега не съм имал проблем с покупки по Ибей. Въпросът е в това, че в тази транзакция никъде го няма четирицифрения код[smilie10]

Разбрах, че трябва да изглежда така:

http://farm3.static.flickr.com/2036/2489701778_b51ed4760f_o.jpg

Автор: taricate   
Дата:   02-04-09 14:23

Споко,
в 'онллайн' банкирането виждаш сумата, но самата счетоводна операция с прилежащите и атрибути (където ще е кода ти), ще я видиш, по-късно (за ДСК е 3-4 дена, за ПИБ - 2 дни).
Пробвай също да звъннеш на HelpDesk-а на Банката ти и им кажи какъв е случая - ако уцелиш кадърен/отговорен оператор, може и да ти придвижи нещата [smilie21]

Автор: джъмбо   
Дата:   02-04-09 14:57

аз получавам смс за всяка транзакция... кода дойде с смса...[smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   02-04-09 14:59

Банката е ДСК. СМС-и нямам![smilie5]

Дата:   02-04-09 15:02

отиваш в банката и искаш разпечатка на транзакциите... там го пише...

ако се притесняваш за еврото пейпал ти го връщат при първата сделка която направиш с магазин

Автор: dau   
Дата:   02-04-09 15:05

То трябва да се чете...
на сайта им пише че кода го има в извлечението...

Автор: taricate   
Дата:   02-04-09 15:12

джъмбо знае[smilie3] [smilie24]
Обаче доколкото разбрах, ти вече имаш регистрирана и валидирана дебитна/кредитна карта към Paypal, но сега ти искат потвърждение за адресната регистрация !?!Така ли е ?

Автор: georgi.stanchev   
Дата:   02-04-09 15:13

Не съм чел какво са писали преди мен, за което се извинявам, но е доста и нямам време.

Ако имаш проблем отиваш в банката и на място те могат да звъннат в офиса на PayPal и от там да ти кажат какъв е кода (аз така направих)

Дата:   02-04-09 15:28

georgi.stanchev Благодаря ти! Може би това ще направя.

Момчета, разпечатката на извлечението е 1:1 същата като тази, която виждам онлайн. Няма никакъв смисъл от нея! Банката трябва да си оправи нещата според мен[smilie23]

Автор: seal   
Дата:   02-04-09 15:53

аз получавам смс за всяка транзакция... кода дойде с смса... [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Най-правилното решение за притежателите на кредитна карта ако ще я ползвате онлайн е смс известяването.

Автор: icikonti   
Дата:   02-04-09 16:08

Последните 4 цифри от банковата транзакция, когато си се регистрирал и са ти взели 1,5 евро/мисля, че са 22 цифри/.Вземи ги от банката, която ти е издала картата и ги въведи пак в ПейПал.Ше ти върнат взетото 1,5 евро и можеш спокойно да си пазаруваш.

Автор: MarinY   
Дата:   02-04-09 16:17

Ако си обявил САМО кредитна сметка, не си verified customer.
Verified или подтвърден (сигурен) клиент си, когато си обявил Дебитна (чекова) сметка за разплащане. Това означава че ти знаят истинското име, постоянен адрес и две други неща, които те правят "сигурен платец":

1. След направена транзанкция, отказването и е много трудно.

2. При надвишаване на лимита на кредитна карта, в повечето случай, транзакцията се отказва, докато от дебитната, можеш да направиш "овърдрафт". Е след това си плащаш за гяволията, ама си "сигурен клиент" [cool]

Дата:   02-04-09 16:47

Ами ДСК мисля първи предложиха тая услуга на БГ пазара просто си ги пусни СМС-ите.

Имат и електронно банкиране

Ама в СМС-а на ДСК се вижда само към кого е плащането. Причината за плащане по кредитни карти без значение на банката излизат след няколко дни - така работи системата.

За Виза Електрон, Маестро или някоя от "странните" кредитни карти (тия дето искат он-лайн верификация) може и веднага да излезе

Svsvet написа:

> Банката е ДСК. СМС-и нямам![smilie5]

Дата:   02-04-09 16:50

аз нямам дебитна сметка и въпреки това съм сигурен [smilie7]

Автор: sauron69   
Дата:   02-04-09 17:01

Аз въпросният 4-цифрен код си го видях точно чрез онлайн-банкирането (в моя случай СИБАНК)[smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »