Автор: arkd
Дата: 17-12-10 09:45
Здравейте всички,
Продавам MacBook Black за части.
Историята е, че го носих на ремонт в Apple Store в Лондон. Казаха ми, че най-вероятно е дъното. След което ми съобщиха цената за евентуален ремонт 350 лири, като промоцията беше, че това е без да ми таксуват труда, тъй като грешката била в техен хардуер. Та така стигнах до тук да го продавам на части и евентуално да събера някакви пари за да купя друг по-нов Mac..... абе не питайте.... много ми е гадно (((((((((......
Но поне някои от вас ще успеят да си съберът цяла конфигурацийка.
Модела е MacBook black Model: A1181
(13-inch, Mid 2007)
MB063xx/A
13.3"/D2.16G/2x512/160/SD-DL
Като цяло външният му вид е много запазен, няма пукнатини по кейса, няма наранявания. Не е ремонтиран, дори не е отварян. Частите, които се продават са 100% оригинални, 100% качествени, 100% работещи... като с удоволствие ще се срещам с вас за проба и т.н.
Значи ако речем че Аппле гения е прав и дъното е дало фира остават следните неща които са за продан.
1. Батерия - не съм сигурен на колко точно здраве е тъй като мака ми загина внезапно... а и няма как да проверя сега. Но да речем че е около 60%.
2. Модела оригинално идва с две платки рам памет от по 512 МБ... но не ми беше достатъчно и съм ги ъпгрейдвал с две супер дорби качествени рам платки по 1 ГБ всяка matched pair... тоест топ оф те лайн. палтките са със следните характеристики:
SAMSUNG
2 X 1GB 2Rx8 PC2 - 5300S - 555 - 12 - E3
3. Също така пазя и двете оригинални платки рам по 512 МБ ако някой има интерес за тях.
4. Хард диска е ъпгрейдван с по-голя и по добър модел Seagate Momentus 7200 RPM - 250 GB.... скороста с която се бутва мак с тоя хард не е за публичност просто. (докато още беше жив бутване отнемаше не повече от 15-20 секунди, това е заради по-голямата скорост с която се върти дикса) Стандартно маковете идват с хардове 5200 RPM дори и макбоок ПРО-тата.....
Само дето харда още не се продава тъй като имам ценна инфомрация на него.
5. Продава се също дисплея, който е в отлично състояние.
6. Продава се топ кейса......
7. Продава се трак пада
8. Продават се клавишите които имат латиница и кирилица (български) целият топ кейс е много запазен.
9 Продава се двд-то Супер Дриве-Доубле Лайер
10. Продава се вентилатора
11. И всичко останало като камера, портове, винтове, разни неща по дъното дето не са засегнати от изгарянето макар че не съм сигурен, кое точно, но предполагам с тестване ще се разбере.
12. Продава се също 60W MagSafe Power Adapter - в отлично състояние.
С покупка на някое от по-стойностните неща подарявам оригинален ОС Х и т.н.
Цени за сега не съм написал тъй като нямам представа как върват тия неща, ще оставя вие да ми предлагате. Пък в процеса ще правя ресърч на нещата, за които има интерес и ще се договаряме нещо.
Машината е в София.
Работя с куриер еконт.
търсете ме на 0888523333 Алек
|
|