Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам МакБоок На части
Автор: arkd   
Дата:   17-12-10 09:45

Здравейте всички,

Продавам MacBook Black за части.

Историята е, че го носих на ремонт в Apple Store в Лондон. Казаха ми, че най-вероятно е дъното. След което ми съобщиха цената за евентуален ремонт 350 лири, като промоцията беше, че това е без да ми таксуват труда, тъй като грешката била в техен хардуер. Та така стигнах до тук да го продавам на части и евентуално да събера някакви пари за да купя друг по-нов Mac..... абе не питайте.... много ми е гадно (((((((((......

Но поне някои от вас ще успеят да си съберът цяла конфигурацийка.

Модела е MacBook black Model: A1181
(13-inch, Mid 2007)
MB063xx/A
13.3"/D2.16G/2x512/160/SD-DL

Като цяло външният му вид е много запазен, няма пукнатини по кейса, няма наранявания. Не е ремонтиран, дори не е отварян. Частите, които се продават са 100% оригинални, 100% качествени, 100% работещи... като с удоволствие ще се срещам с вас за проба и т.н.

Значи ако речем че Аппле гения е прав и дъното е дало фира остават следните неща които са за продан.

1. Батерия - не съм сигурен на колко точно здраве е тъй като мака ми загина внезапно... а и няма как да проверя сега. Но да речем че е около 60%.

2. Модела оригинално идва с две платки рам памет от по 512 МБ... но не ми беше достатъчно и съм ги ъпгрейдвал с две супер дорби качествени рам платки по 1 ГБ всяка matched pair... тоест топ оф те лайн. палтките са със следните характеристики:
SAMSUNG
2 X 1GB 2Rx8 PC2 - 5300S - 555 - 12 - E3

3. Също така пазя и двете оригинални платки рам по 512 МБ ако някой има интерес за тях.

4. Хард диска е ъпгрейдван с по-голя и по добър модел Seagate Momentus 7200 RPM - 250 GB.... скороста с която се бутва мак с тоя хард не е за публичност просто. (докато още беше жив бутване отнемаше не повече от 15-20 секунди, това е заради по-голямата скорост с която се върти дикса) Стандартно маковете идват с хардове 5200 RPM дори и макбоок ПРО-тата.....

Само дето харда още не се продава тъй като имам ценна инфомрация на него.

5. Продава се също дисплея, който е в отлично състояние.

6. Продава се топ кейса......

7. Продава се трак пада

8. Продават се клавишите които имат латиница и кирилица (български) целият топ кейс е много запазен.

9 Продава се двд-то Супер Дриве-Доубле Лайер

10. Продава се вентилатора

11. И всичко останало като камера, портове, винтове, разни неща по дъното дето не са засегнати от изгарянето макар че не съм сигурен, кое точно, но предполагам с тестване ще се разбере.

12. Продава се също 60W MagSafe Power Adapter - в отлично състояние.

С покупка на някое от по-стойностните неща подарявам оригинален ОС Х и т.н.

Цени за сега не съм написал тъй като нямам представа как върват тия неща, ще оставя вие да ми предлагате. Пък в процеса ще правя ресърч на нещата, за които има интерес и ще се договаряме нещо.

Машината е в София.

Работя с куриер еконт.

търсете ме на 0888523333 Алек

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам МакБоок На части
Автор: bobihot   
Дата:   18-12-10 20:06

Една тук си беше прецакала дисплея- ако се намерите и става да и го дадеш?

Re: Продавам МакБоок На части
Автор: mano   
Дата:   18-12-10 20:45

Писал си, че хард-а не се продава, но все пак ако се решиш пиши ми цената на лично и точния модел. Също ме интересува ДВД-то дали записва ДВД-та или само ги чете и евентуално дали ще стане за моя макбук 13 инча версия 4.1

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР