Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ще ми кажете ли как се казват тези филми?
Автор: Stoychev   
Дата:   14-09-08 23:30

Направих си едно малко списъче с филмите, които съм гледал и искам да си ги изтегля, но не им знам имената.

Филмите са известни, давани са може би неведнъж по телевизията, а аз ще се опитам да дам възможно най-много информация.

Името на първия филм се състои от четири цифри - номера на хотелска стая, чиито посетители попадат в друго измерени, щом влязат в нея. Странни явления почти побъркват писател на фантастични романи. Говори с жена си по скайп, а от другата страна се чува съвсем различна реч, отваря хладилника, а вътре има малко човече, говори с починалата си дъщеричка, вижда хора, предишни посетители на стаята, които се самоубиват през прозореца й. Най-накрая писателят се освобождава като подпалва стаята и пожарникарите разбиват вратата.

От втория филм си спомням много малко. Гледах го по бТВ преди 2-3 години и към средата, точно в кулминационен момент го прекъснаха за да предадат Великденската литургия. Помня само че се получават сигнали от космоса, в които се съдържат кадри от олимпийски игри, излъчени на Земята преди няколко десетилетия.

Следва един интересен филм, който много често изплува в съзнанието ми. Гледах го два пъти по кабелен канал преди осем-девет години. За него мога да говоря много. Коледно семейно празненство, записвано с любителска камера. Хората виждат червени светлини отвън и двама мъже и оператора, който е юноша, отиват да проверят какво става. Виждат няколко нарязани крави и летяща чиния. Изведнъж нещо изгаря ръката на единия от мъжете и те се прибират в къщата. Не след дълго виждат пак червени светлини в двора, жените мислят, че това е шега, мъжете са в паника, сбиват се. Токът спира, уредите се включват и изключват сами, независимо от това, че ел. таблото е стопено, както и двигателят на джипа или трактора (тук ми е малко замъглено), с който искат да избягат. По-нататък едно извънземно се промъква в къщата през прозореца на банята на втория етаж, единият от мъжете го застрелва, барикадират стаята, в която то лежи, с шкаф. Малкото момиченце, което за мен се държеше много странно, отива да види извънземното, по-късно хората разбират, че последното е избягало. Хората, които излизат да търсят помощ не се връщат. Една жена, по която е минал червен лъч се запенва и изпада в безсъзнание. Останалите хора от време на време получават остри болки по тялото; нещо контролира ел. уредите, осветлението. Хората започват да се държат странно, целуват се роднини, което пак предизвиква кавги. Накрая момчето оператор оставя камерата и започва игра на карти с две жени и малкото момиченце, а през това време извънземните отиват при тях и така свършва филмът, причинил ми много безсънни нощи, така наранил детската ми психика, както филмът "Не брега", от мисълта за който до скоро изпадах в агония. Накрая дават снимки на изчезналите от къщата хора и телефони, на които зрителите могат да се обадят ако срещнат въпросните лица. След няколко години осъзнах, че това всъщност е филм, а не истински запис. За по-голяма достоверност, филмът прекъсваше няколко пъти, за да могат експерти да се изкажат дали филмът е нагласен, монтиран или видео лентата е необработвана. И това ме обърква още повече.

И завършваме със сравнително нов филм, действието в който се развива в бъдещето. Останали са малко хора, обединени в подземия и често нападани от дракони. Една групичка хора се опитват да унищожат драконите, които са из целия Лондон (май беше Лондон). Имам някакъв спомен че имаше и самолети, но е възможно да греша.

И за най-големите киномани и интернет пирати, имате ли си идея дали е възможно някъде на намеря филма Union Pacific? Гледах го тази година по бТВ след полунощ и ми хареса много. Ето го: http://www.imdb.com/title/tt0032080/
За първи път виждам филм от 30-те по родните канали. Или не гледам достатъчно телевизия, което не е лъжа, или хората започват да се ориентират към наистина ценните и хубави филми.

Лека вечер на всички!! [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Ще ми кажете ли как се казват тези филми?
Автор: grozenface   
Дата:   14-09-08 23:39

Мисля, че втория филм е "Контакт" с Джоди Фостър

Автор: exo99   
Дата:   14-09-08 23:42

Да, вторият филм е "Контакт" - ще се изкефиш като го гледаш [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   14-09-08 23:43

Дааа, точно Контакт се казваше!!
http://www.imdb.com/title/tt0118884/

Настроен съм оптимистично за намирането на имената и на другите филми.
Много благодаря!! [smilie24]

Автор: tonevjr   
Дата:   14-09-08 23:43

Първият е 1408[smile]

Автор: cade   
Дата:   14-09-08 23:44

първия: "1408" (доста шаблонен като повечето филми по Стивън Кинг [smilie5] )

с драконите: "Reign of Fire"

Автор: exo99   
Дата:   14-09-08 23:46

http://www.movies-bg.org/films/20/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82/Contact/

Дата:   14-09-08 23:46

Благодаря, благодаря, вие сте страхотни!!! [thankyou]

Мога да заспя усмихнат, нищо че утре е 15-ти... [smilie5]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   15-09-08 09:52

Контакт го гледах наскоро, ама хич не ми хареса.

Автор: marrio31   
Дата:   15-09-08 10:22

и аз да питам за един филм,филма мисля че е англииски и е за футболни запалянковци.Внедриха две ченгета в една агитка и накрая единия се побърка нещо и стана скинар....[smilie11] отбора беше някакъв от трета дивизия,неква идея за името на филма?

Автор: Todd   
Дата:   15-09-08 10:59

Не сте ли гледали скоро "Бразилия " ????

Ногу убаф ....[smilie24]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   15-09-08 19:09

абе гледам сега Hitman - май снимано в БГ?! [smilie11] [smilie11] чини ми се, че килърът май си беше взел стая в Шератон [smilie10] [smilie10] [smilie5] [smilie5]

Stoychev, ако се интересуваш от извънземни и лека фантастика, мога да ти препоръчам The Arrival [smilie3] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (15-09-08 19:10)

Автор: Danisima   
Дата:   15-09-08 19:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-09-08 19:12

Danisima написа:

> Не само в БГ, но И в БГ [smilie3]
>

вий да не сте от килърския екип случайно [smilie10] [smilie10] [ezik] [ezik]

Дата:   15-09-08 19:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-09-08 19:18

и аз да не знам какви килърски истории се развивали пред Народния театър [smilie5] [smilie5] [smilie5] що точно у нас избраха да го гръмнат русише президенте [smilie11] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   15-09-08 19:19

Дата:   15-09-08 19:21

Danisima написа:

> Още ми миришат ръцете на барут...[smilie5] [smilie5] [smilie5]

дай да ти видим баркода [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   15-09-08 19:22

Re:
Дата:   15-09-08 19:23

значи си килърка-менте [smilie5] [smilie5] иначе щях да те знам отдавна [smilie3] [smilie8] [smilie8] [ezik] [ezik]

Дата:   15-09-08 19:30

Re:
Дата:   15-09-08 19:38

[smilie18] [smilie18] аз пък имплантирах на удареното място микрокамера и следящ чип, уж превръзка това-онова [smilie3] без да се усетиш, и вече знам всяко движение на пръста ти [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik]

Публикацията е редактирана (15-09-08 19:38)

Дата:   15-09-08 19:40

Re:
Дата:   15-09-08 19:49

еее, голям екшън се заформи по софийските улици [smilie5] [smilie5] барем да бяха гръмнали когото трябва [smilie18] [smilie18] [smilie18] ама и 10-тина килъри нямаше да стигнат [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   15-09-08 20:20

Между другото, като гледам този измислен филм - Hitman, се сещам за една книжка, която ми попадна преди време и преразказваше историята на руски елитен боец от най-елитните, трениран точно по такъв зверски начин в подземен град на едновремешния СССР. [smilie8] За съжаление не помня как се казваше книжлето [smilie8] [smilie8] Но там се твърдеше, че такъв отряд е бил правен само от деца, които са сираци или отнемани от техните родители чрез измама [cool] [smilie8] Който иска, да вярва или да не вярва. [smilie8] [smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.