Автор: mladenov
Дата: 26-07-08 03:58
Искам да споделя какво ми се случи тези дни.Аз живея в САЩ от 1999 година. Снимам основно с Canon Digitаl Rebel XTi(400D).Или по-точно ,трябва да кажа"снимах"защото онзи ден се появи един шум ,всеки път когато го включвам или изключвам.Тъй като знам ,че от тук нататък ще става само по-зле,реших да видя какво мога да направя по въпроса.Апаратът ми беше подарен от съпругата ми и синът ми за Коледа 2006-та.Купен е от магазин,който се казва"Costco" и е нещо като"Метро" в България.Отидох в магазина и ги попитах дали мога да го поправя ,защото има сантиментално значение за мен,а и тъй като бяха минали вече 19 месеца от покупката,въобще и не съм си правил устата за връщане.Казаха ми да се обадя на един телефон,във един специален отдел ,който се занимава с такива проблеми.Обадих се и от там ми казаха,че мога или да се свържа с производителя и да изпратя апарата там на ремонт ако искам,или да го дам в сервиз,но гаранцията му вече е изтекла и това щяло да ми струва много пари(Производителят е в Япония ).Най-добре би било да отида в магазина и да говоря с менъджера да ми го върнат.Така и направих.Отидох директно на щанда за връщане,казах какъв е проблема ,и отговорът беше:"Да,добре,няма проблеми,ще Ви го върнем"...След 19 месеца употреба!!!Аз живея вече 10-та година в САЩ,но дори и аз се изненадах от лекотата с която всичко стана.2 минути по-късно напуснах магазина с $870 в джоба,върнах се в офиса и влязох в сайта на този магазин,откъдето срещу малко доплащане си купих нов Canon 40D,които ще получа във Вторник.
Макар и далеч,аз обичам България и винаги с удоволствие ще се връщам-било за две седмици или за два месеца! Но знам ,че такова нещо никога няма да се случи в тази красива ,но като че ли обладана от някакви зли демони страна.Или греша...може би...някой ден!!!
|
|