Автор: ivodam
Дата: 12-01-11 10:44
navy: Нафчо, дай да се разберем веднъж завинаги - винаги ти се навираш първи в шамарите, пък после се сърдиш, като си го получаваш отговора в пълен размер.
Какво стана и сега с тоя прочут твой телефон - купи си го, хубаво, почна да ореваваш форума. Аз си кротувам, само споменах на едно място, понеже някой ме попита с какво съм в момента, че ми е изпаднало изгодно едно Самсунгче и съм го взел. Толкова. Нито съм твърдял, че е върхът, нито че уйфонът ти не струва. Твоята моментална реакция обаче беше - ааа Ивчо пак се е прекарал, какво дърво си взел, каква китайска пластмаса, този телефон до два месеца ще го намразиш - помниш ли си думите, или да ти изровя репликите, ако ти е толкова къса паметта? Е какво очакваш след това, още повече, че ти е пределно добре известно, че първи не нападам, но длъжен не оставам?
И престани да се опитваш да ми правиш психологически портрети, а погледни себе си -ти си един празен човек, едно нищо - ако ти махнем техниката, с която се кичиш, остава една абсолютна, кръгла нула - в този форум те знаят като онова парвеню, дето се хвали какво си е купил и извън това си пълен въздух в един интелектуален разговор, защото нямаш задълбочени познания нито в изкуство, нито в литература или сериозна музика, в история или каквото и да било.
Изобщо не мога и да ти разбера грижите относно моя начин на живот - удовлетворен ли съм бил, какво ме човъркало - аз си имам от доста време вече определен начин на живот, който е в хармония с личността ми и изобщо не се и замислям над такива работи, като кеф, щастие, смисъл и прочее абстракции. Доста тъжно и натоварващо всъщност действа това, което демонстрираш, че при всяко сядане и ставане ти се питаш, сега дали се изкефих достатъчно, и имаш нужда да пишеш по разни форуми, че кефът ти цена нямал. На няколко пъти съвсем искрено и дружески те посъветвах да се консултираш със специалист, защо го правиш това нещо, което не е нормално. Както не е и нормална агресията, която демонстрираш, която би била нечувана за един истински хедонист. Не само спрямо мен - не съм забравил как нападна преди време един човек тука, който нещо се беше осмелил да ти каже истината в очите - беше му написал някакви гадости от сорта, че бил цървул, на който му бил изгорял животът и в този дух. Знам че не съзнаваш, но такова отношение към хората е психопатия.
ПП. И форумът и темите са за всички, не можеш да казваш на посетителите къде в коя тема да ходят и какво да пишат.
ППП: Оправи ли си сайтчето?
Публикацията е редактирана (12-01-11 10:49)
|
|