Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Запис в интернет уличи американски военни в стрелба срещу цивилни
Автор: stew   
Дата:   06-04-10 12:43

Collateral Murder

изроди..

Отговори на това съобщение
 Re: Запис в интернет уличи американски военни в стрелба срещу цивилни
Автор: stew   
Дата:   06-04-10 12:43

гледайте клипа, четете и слушайте..

деба...

Автор: ana_belle   
Дата:   06-04-10 12:56

Уф, аз от много време съм на мнение, че тез американци трябва да се изтребят!

Автор: CanoniO   
Дата:   06-04-10 13:09

Заради ей такива неща разни мангали ходят да се взривяват по гарите...

Автор: ejko   
Дата:   06-04-10 13:12

трябва да се изтребят 300 000 000 американци, точно така...
Ето това е хуманна реакция на нехуманното убииство на 5 човека...

Автор: boni   
Дата:   06-04-10 13:13

Първо си навират носовете, там където не им е работа, второ пращат някакви прости говеда дето се кефят като гърмят по хора (чува се на записа как се кефят, псуват и викат "nice" докато стрелят по хората) и трето, после реват що имало атентати...

Автор: georgi969   
Дата:   06-04-10 13:16

Имам съмнения че товая не са американци а агенти на КГБ.Невъзможно е войници на най-великата демокрация да постъпват така.Това сигурно са руснаци маскирани като американци. И акцията е на КГБ.[smilie8]

Автор: tedic   
Дата:   06-04-10 13:27

Интересно би било мнението на тези, които смятат фоторепортерите за най-нисшата прослойка от обществото.

Автор: Frida   
Дата:   06-04-10 13:43

На всичкото отгоре с типичната си американска арогантност дадоха Оскар на филм, който пропагандира военщината и насилието пред мира и семейството. Там е яко промивка на мозъци!

Автор: alsash   
Дата:   06-04-10 13:44

https://photo-forum.net/static/forum/2010-04/mggt9790.JPG
http://www.photo-tech.ru/wp-content/uploads/2009/05/talc-01.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2010-04/zxze3471.JPG
http://www.fotozoom.ru/fb/img/2006041001.jpg

[smilie18]

Дата:   06-04-10 13:55

Вие ако си мислите, че като си войник и си цветът на нацията и като стреляш от "х" метра по някакви мишени, които виждаш само на екранче и изживяваш някаква супер емоционална драма, как отнемаш човешки живот, а това е най-голямата ценност, то предполагам сте прекалили с американските филми...
Нито в Америка, нито в Русия, нито в Англия, нито в Швеция, Германия, Италия (то те не че имат войска), нито дори в България, някой войник във военна обстановка го бОли фара, че убива разни хора. БОли го, но най-много рамото. Нашите балкански герои- сърбите, които и до днес ги жалим, защото им бутнаха 10 моста и 5 хамбара, нали ги гледахме как се снимат с главите на обезглавените..., бетер арабеските.
Някакви момчета на по 18 години са пластелин и там и тук..., навсякъде... Те са като кучета..., може да ги разглезиш, може и да ги направиш злобни...
Ама ние тук никога не можем с един аршин да мерим..., няма тук и там. Войната е шит навсякъде. Или междусъюзническата е била баси благородната война... Трънки...
Да не говорим, че тогава са се колили със щикове. А едно е да застреляш човек от екранче, като на електронна игра, да кажеш "nice", друго е да го гледаш в очите докато го колиш с нож 30-40 сантима.
А после взимаш медал. И това са ни били прадядовци..., някой от вас дори са ги познавали и до ден днешен се гордеете с военните герой в сействата си. И аз бих се гордял, защото той човекът не го е правил това защото е искал, а защото са го искали от него... Той е правил каквото е смчтъл, че е редно.
Точно в този форум 90% жадувате "кърви и смърт", то не бяха смъртни наказания, не бяха масови изтребления на цигани, турци, евреи, араби, американци, комунисти, костовисти, борци, фигуристи, футболисти... А сега ми се правите на примадони. Вие какво точно си мислите, че се случва там? Няма добри и лоши, всичките сме еднакви, въпросът е съдбата в каква ситуация ще те постави...
Разликата е че това можете да го видите, ако бяха войници от всяка друга националност, нямаше нито да стигне до медията, нито медията да се интересува от записа.
Но вие си се възмущавайте, само не знам какво точно сте си представяли...
Не знам колко араби, колко еврей и колко американски войници познавате, но аз познавам от всичките видове и мога да ви кажа, че хората не бива да се съдят..., могат да се осъждат единствено постъпките им.
А това в случая е една скапана постъпка, която 18-20 годишния, чийто мозък са промили, заради глупавите си политики, ще я лежи до края на живота си...
Хуманността не може да е избирателна..., или сте хуманисти или не! Изберете си...

Автор: steeens   
Дата:   06-04-10 13:59

ejko [smilie24]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   06-04-10 13:59

18+

The Beheading Of Eugene Armstrong - Al-quaeda

видеото не се препоръчва за хора със слаби нерви

Автор: Gruyu   
Дата:   06-04-10 14:01

Сещам се навремето колко много хора бяха/хме ЗА тази война и как полека с течение на времето еволюирахме и станахме нейни противници и даже се почна с обидните квалификации против американците. Колко съм спорил с баща ми, бог да го прости за това трябва ли да влязат американците в Ирак( той беше против) и как с най-добрия ми приятел смятахме, че повече от 100 жертви няма да дадат американците и за всеки убит американски войник колко хиляди иракчанина ще дадат фира.

Автор: krist   
Дата:   06-04-10 14:06

То, не са виновни редовите военни.. Те са същите жертви в голямата машина, управлявана от шепа измет, която е истински виновна.. Жертви на храни, съдържащи всякакви боклуци, жертви на ваксини и подобни гадости, способни така да размътят съзнанието на човек, че да го превърне в безчувствена, асоциална машина, способна хладнокръвно да направи нещата на видеото, че и далеч по-гадни.. Та, другаде са истинските виновници.. Те си седят някъде на топло, ядат най-хубавата храна, е..т най-хубавите жени и т.н. и с кротък овчи поглед ни обясняват как работят за благото на нацията/човечеството/галактиката/вселената.. От там трябва да се започне с голямата лопата, а тия пионките, и те са за живите жалби..

Автор: Todd   
Дата:   06-04-10 14:07

Guerre com a la guerre !!! - иначе на жената под роклата !!!

[smilie19]

Автор: d256h   
Дата:   06-04-10 14:08

Интересно е наистина, какво мислят някои! Въпроса е само да не се вадят думите от контекста на случая или разговора. Тези репортери са отишли на работа и към тях нямам забележки, но към другите (български) психари, които пълнят жълтите ни вестници имам много претенциии! По никакъв начин не може да се сравнява работата на военен репортер, с тази на жълт папарак, надявам се правите разлика...

Автор: explorer   
Дата:   06-04-10 14:14

Изобщо не съм учуден. Нивото на американските войници е съизмеримо със стереотипа за българските полицаи. Никой кадърен и способен човек не става войник - парите, които им плащат са просто смешни. На всичкото отгоре ги тъпчат с антидепресанти за да издържат на стреса... нищо чудно че фотоапаратите в тяхните очи изглеждак като Калашници и гранатомети.

И все пак, както казва дори Ноам Чомски, Америка си остава най-свободната страна в света. Ако подобен видеоматериал беше заснет в България, можете ли да си представите да бъде изискан и излъчен в медиите? След като куп висши военни са се опитали да прикрият и замажат скандала?

Автор: Amigo   
Дата:   06-04-10 15:26

ejko [smilie24]
Има един показателен филм, който така и не мога да го намеря из нета, правен от американска жирналистка ли беше - не помня името й, нито името на филма, но гледах откъсче от него в тубето преди време. Точно за това как правят от американчетата студени машини за убиване и точно една такава песничка, всъщност речитатив повтаряха - убий, убий и т.н. [cool] Какво търсят тези американски войници с промити мозъци на д-то на географията - демокрацията ли спасяват или интересите на един ненабиващ се в очите кръг от алчни милиардери?! [cool] После защо имало тероризъм! [cool] Сещате ли се за холивудската бозичка с бате Арни - "Колатерални жертви"?! Значи американският баща може да отиде и да търси справедливост сред джунглите на мачу пикчу и да трепе, а някой друг няма право да потърси своята справедливост в САЩ като взривява това-онова?! [cool] Къде е логиката?! [cool] Насилието поражда насилие, нищо добро не чака човеците. [cool]

Публикацията е редактирана (06-04-10 15:27)

Автор: vassilk   
Дата:   06-04-10 15:35

Тва са американците-стрелячи по цивилни и биячи на жени.Липса им СССР.[smilie19]

Дата:   06-04-10 15:41

Ежко и аз мисля, че убийците нямат народност. Далеч съм от онази възрожденска патриотична радост, как сме убивали турци на Шипка. За мен убийството и нараняването на друго същество е ужасен грях и всеки си го носи, ако си го позволи. По-страшното е обаче, когато държавата те възпитава в обратното. И пак, ако трябва да избираш да защитиш дома си и децата си, може би греха ти няма да е толкова тежък, но да възпитаваш цели поколения, че е героично да ходиш на другия край на планетата и да целиш мишени, сякаш те не са раждани от майка ... това е чудовищно ...

Автор: Amigo   
Дата:   06-04-10 15:50

Frida, едва ли някой изпитва възрожденска патриотична радост, как сме убивали турци на Шипка. [cool] Има хора, които се гордеят, че техни съграждани или някои от рода им са защитили България по единствения възможен и героичен начин, но чак пък радост от смъртта на хиляди хора, пък били те и османци... [cool] Едва ли има нормален човек, който да му доставя удоволствие да гледа как друг човек страда или умира. [cool] Но понеже в света има доста ненормално алчни и определено за психиатрично освидетелстване субекти, те лесно могат да превърнат и един нормален човек в ненормален. [cool] Защото, ако при един терористичен акт загине някои твои много близки същества, знаеш ли колко бързо омразата ще те погълне?! [cool] Или може би си Буда?! [smilie3] [smilie8] И тогава малкият човек със заслепен от емоциите ум си търси своята правда и не го интересува, че на другия край на Земята неговите съграждани са избили хиляди семейства като неговото. [cool] А защо са го направили?! [cool]

Публикацията е редактирана (06-04-10 15:51)

Дата:   06-04-10 16:04

Амиго, познавам такива хора, които не само празнуват именно убийствата на "резаците", както обидно ги наричат, но и смятат, че всякакъв различен от нас народ - цигани, турци, негри са "подчовеци" и заслужават пълно изтребление.

Относно това дали съм "Буда" или не ... това, че сме хора, а не богове, не ни освобождава от отговорността на морала ... Никой пророк, нито Буда, нито Христос, не е казал "е, добре, човешко е да убивате, щото не сте велики като мене"

Дата:   06-04-10 16:05

Ами аз не познавам имперски интерес, който не е достигнал "другия край на планетата". Аз съм против империализма попринцип..., с какво руснаците в Афганистан са други от американците в Афганистан? С какво французите във Виетнам са други от американците във Виетнам.
Дразня се не за друго, а защото в една война без жертви на изток из петролните полета, се изписва толкова мастило и се отделя толкова екранно време, хабят се толкова икономически, политически и интелектуален ресурс, който би могъл да е от полза за една африка например, където от огнестелно оръжие умират седмично повече хора, отколкото са умрели в целия "кръстоносен поход на демокрацията", които американците симулират, че провеждат в близкия изток.
Но за това на никой не му пука! И защо да им пука на хората за континет като Африка и за хора, които макар и много, формират 3% от световния оборот...
Просто медиите насочват вниманието ни към нещата. Обръщат ни главите. И когато усетите че вие и всички около вас се настройвате на една вълна спрямо дадено събитие, ви предлагам да се замислите защо всички глави са обърнати натам и кой има изгода от това...
А анти-американските настроения със сигурност не са дело нито на нашия прогресивен ум, нито на арабската пропаганда.
Конфликтите се създават, те не са дело на историята, а на тези, които печелят от тях. А от войните винаги печелят едни и същи.
В Ирак война вече не трябва да има, но в момента някой отново се заиграва със сълзливите настроения на хората, за да продължават да се изливат пари в един конфликт, които преди много време можеше да е приключил. Нито американците със слипове с американскито знаме, печелчт от поставените бомби в Америка и полицейщината в страната, нито арабите печелят от стрелбата от хеликоптери по репортери, мюсюлманските проповедници и президента кюрд...
Сега това клипче в интернет до какво ще доведе според вас...?
Вместо да се поддаваме на първосигнални реакции и холивудски въздишки по несправедливостта, да се запитаме- кому е нужно всичко това....

Автор: tofo   
Дата:   06-04-10 16:14

Тия, които трябва си печелят от поставените бомби. Ако не беше така, отдавна нямаше да има патаклама и в Ирак и в Афганистан. Виж какви пари гласува конгресът на САЩ за борбата срещу тероризма. Дали случайно военното лоби е най-силното? Главната причина за тероризма е борбата срещу него. [smilie2]

Публикацията е редактирана (06-04-10 16:17)

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.