Автор: Lalinda
Дата: 07-01-10 16:28
Моята си е регистрирана от няколко години насам.
Днес обаче ме изненадаха с това, че уж договорът ми изтичал, пък той изтича след два месеца... И таксата се вдигала от 5 на 6.90 лв., но пък съм щяла да получа 300 минути "безплатни разговори"!
Викам им, че и 100 минути не мога да изговоря за 5 лв. и че не виждам кой кретен има нужда да говори 300 минути на месец от телефона си! А едната се прави на обидена и ми вика: Вие сега какво, смятате хората, които говорят по 300 минути на месец за глупави ли! Ами да, викам й, нали чувам какво ми дуднат на главата в автобусите, още щом седнат, за да си изхабят натрапените им от вас минути! Това българинът е готов мозъка си да изпече, ама да не се мине!
И ви вика оная ми ти девойка или госпожа, че работела по 12 часа на ден и не можела да се види с родителите си и затова си говорела с тях по телефона!
Ами, кретенско е, викам й, намерете си работа за 8 часа, не е мой проблем да ме изнудвате с планове за 300 минути!
А тя ми отговаря, че като не искам да говоря 300 минути, да си говоря от домашния телефон! Имали и такива планове!
Ох, виждам, че си имам работа наистина с кретени, рекох й, и си тръгнах...
Да им имам политиката на работа с клиенти...
А, да, та отваряли договорите за преподписване сега, защото някои от клиентите (кретените, поправих я) искали да си купят нови телефони и да се възползват от промоциите им...
Интересно как като страна по договор, който не е изтекъл, решават да преподпишеш още сега, та да ти набутат планове, които не искаш и телефони, от които със сигурност нямаш нужда?
|
|