Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 калъф за китара
Автор: pavelcho   
Дата:   20-12-08 16:52

та значи във връзка с настъпващата глобално-световна (и незнам още каква) финансова криза, реших да не се размотвам навсякъде с личния си аутомобил и да ползвам градски транспорт. да ама тук идва проблема, в трулея се возят и разни красиви млади женски създания, които също така ме заглеждат, пък аз колкото и нескромно да звучи мязам на рок-звезда, имам дълга коса, понякога пускам небрежна брада, мога да изпия (и доста често го правя) към 10-12 бири(все пак рок звездите трябва да имат проблеми с алкохола или наркотиците, и понеже аз не долюбвам много наркотиците), имам татулировка, гледам страшно (все пак съм свикнал да се возя на ауто и не ми е много удобно във фрашкания трулей) също така съм и странно красив. въопще като някоя млада девойка ме загледа и вижда завършена рок-звезда (а както всички знаем мацките си падат по рок-звезди). да ама не понякога усещам някаква дилема в погледа на красивите създания, дали пък тоз симпатяга дето почти със сигурност е рок-звезда все пак не работи във фирма за предпечат. та ей за тва ми е и калъфа за китара, за да разсея всякакви съмнения относно попрището в което се подвизавам. ама ще кажете че калъфа си личи като е празен, ми аз ще си го напълня, то си е една голяма раница, що бира събира, също така ще си нося и една точилка, защото се предполага че след като мацката вече е напълно убедена в моя звезден статус и ми предложи бърз, мръснишки и животински секс(естествено у тях, няма да водя някви парантии у нас я) и понеже не съм сигурен дали мацката има точилка у тях си, пък аз много обичам баница, та за това ми е и точилката
хайде сега моля ви кажете от къде да си купя калъф за китара

Отговори на това съобщение
 Re: калъф за китара
Автор: ejko   
Дата:   20-12-08 16:55

[smilie18]

Автор: Marillion   
Дата:   20-12-08 17:06

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: ffwd   
Дата:   20-12-08 17:26

Барабанистите ебат повече, защо не ходиш с палки? Така решаваш и проблема с точилката и баницата.. [smilie5] [beer]

Автор: slivenski   
Дата:   20-12-08 17:38

Сигурен ли си, че ще свърши работа... Щото и аз ходя с фотографска раница, за да ме мислят за фотограф, ама нещо май... [smilie8] [smilie25] [smilie21] [smilie21]

За рок звезда вече не ставам, че оплешивях... [smilie2] [smilie21] [smilie21]

Автор: mantara   
Дата:   20-12-08 17:40

фъфъуъдъто ходи с едно барабанче и навидно им показва как точно процедира - ама той е мръсно про - ти започни с палки [smilie18] [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   

Като дойде време един мъж да оплешивее не му остава нищо друго, освен да си пусне едно шкембе.

Какво да правиш... Съдба!

Автор: ejko   

slivenski ти може да си някоя хард-кор звезда:)))

Автор: slivenski   
Дата:   20-12-08 17:43

Ам да... Ше взема да си обръсна главата и да си сложи обеци на веждите... [smilie10] [smilie21] [smilie21]

Автор: Lalinda   
Дата:   20-12-08 22:12

Ами не, мацките днес си падат повече по пичове, които работят във фирми за предпечат, а се представят за ДИЗАЙНЕРИ.

Уверявам те.
[ezik] [ezik] [ezik]

Намери час по-скоро атрибут, с който да минаваш за ДИЗАЙНЕР.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Иначе отворих темата, понеже се сетих как едно време една от съученичките ни (днес художничка, поетеса и музикантка, но емигрантка) свиреше на китара по разните там бригади и купони, а на калъфа на китарата й викахме "на китарата гласът".

Ееееех!

Успех, Павелчо!
[beer]

Автор: tnt   
Дата:   20-12-08 22:14

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tofo   
Дата:   21-12-08 00:31

Ич ни са аби! Навремето като бех свиреца кво? Докато Тофо сфири- другите налазват мадамите...баси куцата ралта[beer] А иначе повярвай- най си е гот да си си себе си. Не ти трябва ни калъф, ни китара. До преди малко подрънквахме с китариста на една прилично читава рокаджийска група. Пича - с къса къдрава косица и инталагентни очилца. Досущ адвокатин,баце. Та не се прави на нещо което не си, щото и да ковнеш някоя мадама-няма да е баш твойта, а насилената работа-не е работа [smilie21]

Публикацията е редактирана (21-12-08 01:02)

Автор: asahi   
Дата:   21-12-08 16:30

Ако не те показват по талавизията и с калъф за контрабас да тръгнеш - се тая.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.