Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мафиотите заграбиха и ботаническата градина в София!
Автор: djfroggy   
Дата:   01-10-08 09:36

http://frognews.bg/Frog/index.php?option=com_content&task=view&id=6569&Itemid=136

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Мафиотите заграбиха и ботаническата градина в София!
Автор: n1x0n   
Дата:   01-10-08 10:54

Там има поне 50 декара абсолютно неизползвани за нищо земи - просто полянки. Естествено че ще ги лапнат, софиянци се сещаме да се грижим за зелените площи чак като почнат да копаят основи на тях.

Автор: roussinoff   
Дата:   01-10-08 11:16

Така е за огромно съжаление ....

Автор: kaiser.soze   
Дата:   01-10-08 11:27

чак пък заграбили. строят хората, разширяват столицата

Автор: мара   
Дата:   01-10-08 12:19

хм...не знам..не знам...имаме едни нотариални актове затам. едни земи, дет казаха, че не подлежали на реституция...дееба!
ако ся се окаже, че на комунистите, дет са ги заграбили, внуците ще ги застрояват...не нам...мъчно ще ми бъде[cool] дали да не пробвам с бомба? или снайпер?[smilie11]

Автор: Lalinda   
Дата:   01-10-08 14:42

Поредната тема за изкормване на мафиотите.
Ако наистина изпълнявахте заканите си, отдавна нямаше да сме на това дередже.

Между другото, предлагането на имоти, вкл. новопостроени, в София, значително превишава търсенето...

Преди седмица минавахме през Бояна и ми се стори така западнал както и Зл. Панега, примерно...

Пътувах от София до Варна с автобус тези дни и се изненадах, че ми е трудно да отлича Ябланица от Български извор, Рибарица, Зл. Панега, Търново, Пробуда, Търговище, Шумен, Девня, Аксаково (и то вече било град) и дори Варна... Всичко се е сляло в една амалгама от сивеещи изоставени сгради, ръждясали обори, мръсни села и пр., редуващи се със сивеещи или тъмнокафенеещи паметници на мутробарока, в строеж или вече за ремонт...

Отделно, че и природният пейзаж ми се стори абсолютно еднакъв/безличен от Долни Богров та до самата Варна... Що така?

Сигурно са ви попадали и безумните рекламни материали за Града на Фонтаните? Майко мила... И по варненския бряг се нагледах на архитектурни недоразумения и пълно отсъствие на зеленина, камо ли на дървета. Изпусната държава. Лакомия. В училище едно от децата казваше, с извинение: "Гъз глава затрива".

Автор: vladod   
Дата:   01-10-08 16:47

Тези приказки, дето си ги думаме в подобни темички, кратко и ясно звучат така:
"Съжалявам, че не съм аз този, дето е лапнал това местенце!!! "[shtrak]

Автор: мара   
Дата:   01-10-08 18:53

е па владо, как да не съжалявам? лапнали са го от дядото на моя любим...
лалинда, не си права за природата... за другото-да. все още има природа. пък ти бъди рахат-квот може да се прави юридически по тоя въпрос от наша страна, отдавна се прави...[cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.