Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотораница Tamrac Adventure 6 Gray - ПРОДАДЕНА
Автор: htn1964   
Дата:   30-12-08 07:05

Продавам - НОВА - 75 лв. Раницата е дву-етажна, с прегради, които се настройват ръчно спрямо апарат, обектив, компоненти. гр. Пловдив

Отговори на това съобщение
 Re: Фотораница Tamrac Adventure 6 Gray
Автор: j_mironski   
Дата:   30-12-08 09:00

https://photo-forum.net/static/forum/2008-12/rbin8600.JPG
http://www.tamrac.com/images/5546_open_lrg.jpg

Ако говорим за тази, имам приятел който се интересува.
Ще пусна ЛС малко по-късно след като се чуя с него

Автор: Fortish   
Дата:   30-12-08 18:09

Купувам я. ЛС.

Автор: ahaya   
Дата:   30-12-08 20:55

Добър избор.[smilie24]

Автор: guciguci   
Дата:   30-12-08 22:33

Брейй,пък и на добра цена! [smilie24]
Продаде ли се?

Дата:   31-12-08 06:42

Още не.ЕКОНТ не работи тези дни, а чак на 05.01.2009 ще работи... от кой град си?

Публикацията е редактирана (31-12-08 07:06)

No Subject
Дата:   31-12-08 06:44

РАНИЦАТА замина за ИСПЕРИХ. Пратих я на 1 който ми се обади. ....

Публикацията е редактирана (31-12-08 11:34)

Дата:   31-12-08 10:42

Еми аз съм от Пловдив,ама точно преди два дни си купих раница от Павилиона в София. Не е такава,но имам и още една,та тази ще ми е третата.Ама бих я погледнал. Ще се разберем на Л.С.

Автор: sokola   
Дата:   31-12-08 13:28

[beer] [beer] [beer]
[thankyou] [thankyou] [thankyou]
Благодаря!!!

Публикацията е редактирана (31-12-08 13:29)

Дата:   31-12-08 13:30

guciguci-ти три,а за мен нито една....
Не е честно.......
Весела Нова година!!!

Дата:   31-12-08 15:49

Добре,за теб е! [beer]

Дата:   01-01-09 15:27

Мислех, че в базара като се каже "купувам" означава нещо. Ако не купиш, значи най-малкото не държиш на думата си. А дали си мошенник или долен измекяр или просто за влезли крадци и са ти обрали всичките спестявания няма голямо значение. Туря ти се петно - "некоректен купувач". И не може да ти се има доверие.
Какво се получава обаче когато продавача има сигнал от две места, че има интерес и се потвърждава покупката на ЛС - телефон, град, реално име.
Ами получава се- "РАНИЦАТА замина за ИСПЕРИХ. Пратих я на 1 който ми се обади. ...."
Да, изведнаж, почти цяло денонощие след моето ЛС се появява некъв "сокол" и казва една единствена дума "Благодаря". Майната му на сокола, кво правим с продавача?

Лепваме му "НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ" и да знаят всички, че не може да се разчита на думата му. Ако иска да ме опровергае, нека изпрати същата раница, на същата цена, знае прекрасно къде.

P.S. Щастлива Нова Година на всички коректни продавачи и купувачи!

Дата:   01-01-09 15:55

Не съм съгласен с теб. Всеки има право да се откаже от заявена продажба или покупка,без да обяснява причините за това. Малко си краен,защото ти заявяваш,че я купуваш,но представи си,че след 5 дни се откажеш и човека е върнал 2-3-ма души заради теб. Тогава какво...
На мен ми се е случвало и вече знам да не пазя нищо за никого. ОК,казвам"Добре имам те предвид,но ако някой от моя град се обади,давам стоката на него,защото той и дава паритена ръка и веднага".
Няма място за сърдене.

Дата:   01-01-09 16:34

guciguci :

Изобщо не става въпрос за това. За никакви 5 дни. Оставям телефон, име, град. Ако продавача беше коректен, щеше да дрънне един телефон и да каже "Виж кво, пич, работата се отлага, не се надявай" и толкоз. На кой му трябват обяснения.

Обаче тази раница беше обещана за подарък. Едно е подаръците да закъсняват, а друго е да не се случват.

Продавачът е некоректен и толкоз. Крайно и ли не!

След като и ти не пазиш нишо и за никого, толкова по-зле за доверието към теб.

Благодаря, че предупреди всички.
На хиляда места в базара се е утвърдила системата "Имам купувач, изчакай 2 дни, ако се откаже твоя е".
ОБАЧЕ, това се случва когато имаш насреща отговорен и почтен партньор.
В случая това не е точно така. И след като и ти за едни "пари на ръка" падаш толкова низко, заключението ми се подразбира.

P.s. То егати и парите! Хе-хе, "на ръка" Съжалявам те guciguci. Не се излагай да адвокатстваш повече...Продавачът е некоректен и толкоз

Дата:   01-01-09 16:58

Fortish -първо Ч Н Г
Не зная колко техника си купил или продал в базара за да си правиш такива неправилни заключения.Продажба и покупка може да се извърши в темата,на ЛС или по телефон.
Обявата е пусната на 30.12. в 7.05 ч.
Видях я и писах ЛС на продавача като помолих за тел.номер.
Обадих му се около 12.00 ч. на 30.12. уточнихме подробности и финализирахме сделката.
На 31.12.отново разговаряхме по телефона преди и след като пусна пратката по куриера.
Твоя пост в темата
Автор: Fortish
Дата: 30-12-08 18:09

Купувам я. ЛС.
----------------
Не зная кое ти дава право да отправяш обиди като "мошенник или долен измекяр" "некоректен купувач" "некоректен продавач" и т.н.
Остави мене,но дали продавача htn1964 заслужава такава класификация.
Мисля,че ако си мъж с достойнство след като прочетеш това и осмислиш всичко ЩЕ СЕ ИЗВИНИШ тук пред всички на htn1964 .
Не бях длъжен да ти обяснявам всички тези подробности,но нека да има яснота по въпроса .

Дата:   01-01-09 17:04

Съжаляваш ли ме? Май ти си за съжаление. Аз говоря за мой случай,в който човека беше заявил ,че купува стоката и също имаше телефон,чаках го една седмица,когато каза,че му подарили същото и се отказва.
Ама както и да е,с този тон,с който говориш на мен и на другите хора,явно си си заслужил това,което ти се случва.

Дата:   01-01-09 17:44

Соколе, Не съм отправял никакви обидни квалификации към тебе, нито към продавача.

"Ако не купиш, значи най-малкото не държиш на думата си. А дали си мошенник или долен измекяр или просто за влезли крадци и са ти обрали всичките спестявания няма голямо значение."
от контекста се разбира, че това е просто вмъкнато като подусловие защо може да се провали една сделка. Не се визира никой конкретен човек. (освен ако не се самовизира де [smile] ). Предлагам добре да се прочитат постовете и да се търси верния смисъл. Ако някой не го може - да пита.
Това ти кога си се обадил са си твои твърдения, които дори и да са реални аз няма откъде да ги знам. Елементарното уважение предполага да се обясни поне в темата "така и така стоката е обещана или запазена за еди кой си , защото се чухме по телефона, или щото ми писа първи" Виж други теми как го правят.
Ама на другия ден след като съм писал поста да се появи ни в клин ни в ръкав:

Автор: htn1964
Дата: 31-12-08 06:42

Още не.ЕКОНТ не работи тези дни, а чак на 05.01.2009 ще работи... от кой град си?

Съответно без отговор. Това подсказва, че ясното ми послание по-нагоре изобщо не е отразено. "Бе къв е тоя . Ще купува и той"
Не знам кой на кого трябва да се извинява.

Искам да ти се извиня за израза "майната му на сокола", не съм вложил зла умисъл, просто има приказка "не е луд, тоя дето яде зелника" т.е. дали 6те е сокола или друг не е от значение. Това може да се случи с всеки. Ти не си отговорен за възпитанието на другите.

"Обадих му се около 12.00 ч. на 30.12. уточнихме подробности и финализирахме сделката." - кажи сега, какво пречеше да драсне една дума "продадена"
Нямаше да има "купувам я", нямаше да има "некоректен продавач" (което не е обидна квалификация, а моя субективна констатация)
Айде със здраве да си ползваш раничката. Весели празници!

Дата:   01-01-09 18:59

Fortish -не съм се самовизирал.
За изнесените от мен по-горе факти(имам в предвид ЛС)само определени хора могат да проверят и потвърдят истината.За тел. разговори не мога да докажа по друг начин освен да снимам дисплея на GSM с набрания тел. номер на 30.12 по обяд.
С това искам да потвърдя самата истина.
Всичко написано до сега предава цялата хронология на сделката за въпросната раничка.

Предлагам да обърнем по-вече внимание на още пълните трапези,да продължим празнуването и да не издребняваме толкова.
Пожелавам ти успех и наздраве!
[beer]

Дата:   01-01-09 20:03

Автор: Fortish
ТОНЪТ ТИ НЕ МИ ХАРЕСВА. НЯМАШ НИКАКВИ ПРАВА ДА КОМЕНТИРАШ ЕДНОСТРАННО СИТУАЦИЯТА, ОщЕ ПО-МАЛКО ДА МЕ СЪДИШ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е. И... НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИТО МНЕНИЕТО ТИ, НИТО ОБИДНИТЕ ДУМИ КОИТО ПОЛЗВАШ-ЯВНО ТОЛКОВА ТИ Е ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ БАГАЖ, А за толкова умствен багаж РАНИЦА няма да ти е нужна.[beer]

Публикацията е редактирана (01-01-09 20:04)

Дата:   01-01-09 20:03

[beer] [shtrak]

Дата:   01-01-09 20:04

Та да обясня сега и аз след като толкова много се изписа
Та значи качвам аз линка със снимката ои се обаждам на Fortish да пусне ЛС и да обясни че той е човека на когото е трябвало да се обадя да види картинката и ако я харесва веднага да пусне ЛС
Fortish така и направи вчера човека така се зарадва че ще има раница и ето - продавача вече я продал

Ами не е коректно все пак
Да беше се обадил поне да каже няма да стане или там да се оправдае някак си

Така че нападките ви към Fortish са неоснователни

Дата:   01-01-09 20:12

Автор: guciguci
Дата: 01-01-09 17:04
----------------------
Благодаря за обективното мнение... Явно има хора, на които не е възможно да се угоди, но смятам че не е нужно да им отделяме толкова време - "СЪРДИТ ПОП-ПРАЗНА МУ ТОРБАТА" [smile]

Дата:   01-01-09 20:13

htn1964 май си си заслужил тона да знаеш

А за умствения багаж на Fortish ще имаш много здраве

Дата:   01-01-09 20:15

не се коси раница ще си намери човека

Дата:   01-01-09 20:15

Автор: guciguci
Дата: 01-01-09 17:04
--------------
Благодаря ви за мнението. ЧЕСТИТА НОВАТА 2009. Нека бъде начало за едно ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ за ВСИЧКИ.... приятна вечер желая!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР