Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Канон - или мълчанието на тарикатите...
Автор: todorov   
Дата:   03-02-06 09:41

Спомних си един анимационен филм, дето главния герой все викаше - КО СТАА?
Та и аз да питам - КО СТАА?
Ни вопъл, ни стон! Само догадки и разни изфабрикувани снимчици на 400Д, 450Д, 3000Д и др. тем подобни, с елементарни послания "на ухо" и т.н.
Преди малко гледам Пентакса анонсирали DL2. Бравос! Така се прави - туряш 2 наместо 1, две-три козмитечни промени и айде бакалъм. Пък и корпоративно се развиват - далавер инпекс със Самсунг /няма лошо/.
Ето и Олимпийците се разшаваха - туриха въртящ се дисплей и лайф кво беше и кръстиха Е300 на Е330. Работят хората, не е шега работата.
Коника-Минолтата пък тъкмо зарадваха целия сапунджийски народ, че ще може да си купи евтинко ДСЛР-че с антишейкче и така да спести от обективи, и взеха, че показаха среден пръст на целокупния потребител. Е, не съвсем - прехвърлиха вината на Сони!
Даже иначе мълчаливите Никонци поотпуснаха устите - най-напред казаха че ще си развиват ДХ-а и пуснаха Д200, после пък нещо рекаха че и фул-фрейма не е за изпускане, ама ей така с половин уста. Да се чуди човек кво да прави ...
А Канон ... ех, Канон ... 5Д и след това...Ъ... цип на устата.
Тарикати! 350Д все още се харчи като топъл хляб, 5Д също. Макар, че ако се довериш на дпревюто Д200, че даже и Д50 се харчи по-добре от 5Д. Въпреки това, защо да не изстискат макса на далаверата. То и аз да съм ... това ще направя.
Чакам! Поне аз лично де ... Не че съм се разбързал занякъде ...

Тва май беше за зоната ... ама карай ... то автоматично ще си иде там [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Канон - или мълчанието на тарикатите...
Автор: ejko   
Дата:   03-02-06 09:49

А представяш ли си Д50 да се харчи по малко от 5Д [smilie5]

Автор: Георги   
Дата:   03-02-06 09:53

ми скоро анонсираха колко обектива за еос серията са продали. можеш да видиш и разнообразието им. за всеки кеф и джоб - и ефтинички, и скъпички, къси, дълги, твърди, тилт-шифтове

3 фулфрейм тела

2 или 3 про репортажни тела

2 полупро

2 по така ентри левел

(дори не броя д30 и д60)

споко ще има и още :)
притеснил си се нещо май, а? :Р

най-важно е да има конкуренция, да има много моделчета и при конкурентите, за да падат ценички и да се качва качеството и възможностите, за по-малко кинти.

мдам

избор да има

[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (03-02-06 09:53)

Дата:   03-02-06 10:03

така-така...[smilie24]

Автор: SLR   
Дата:   03-02-06 10:22

todorov [smilie24]
[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: юнга   
Дата:   03-02-06 10:45

Обявиха и някакви големи печалби.
Това предполага, че най-малкото са на прав път.
Освен това, няма как част от парите да не се вложи в бъдещи модели, но Канон си знае кога да ги пусне и да свали цените на някоя категория камери.
При DSLR, трябва да се очаква сваляне на цена, а при другите очаквам някакъв антишейк и съчетанието ниска цена при подобни качества да постесни панасоник.
Канон има най-големи продажби години на ред, което означава, че повече хора са тръгнали да правят система Канон вместо Олимпус да речем или Минолта. Само тези клиенти на Канон да развиват системата си им стига.
При ново сваляне на цените на DSLR от Канон, още хора ще започнат да правят система Канон.
Допускам, че преди Никон, Канон ще направи наследник на Про1 с по-дълъг зум/За какво ли?/. Хитринки като WiFi, антишейк и др., би трябвало да са масово в следващите модели на Канон.

Дата:   03-02-06 10:54

Отстрани може да изглежда че канон закъсняват, но всъщност те са с една обиколка напред! Само ако може едно обективче по добро за китов, пък телата на Канон викам да не ги мислим..., на дали внезапно ще спрат да произвеждат...

Автор: Георги   
Дата:   03-02-06 11:02

истината е че знаят точно кога какво да пуснат :)

имат освен всичко и добра пазарна стратегия. така че, като му дойде времето [smilie24]

Автор: msld   
Дата:   03-02-06 11:36

спомнете си,че миналата година пуснаха 350Д на 17 февруари,така че има време[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: dau   
Дата:   03-02-06 11:48

Мда до 2 седмици ще се знае какво да се очаква ...

Аз искам и някои нови хубави обективчета, те телата са ясни на къде вървят ...

Автор: holden   
Дата:   03-02-06 16:21

Абе аз не знам накъде вървят телата. Моето никъде не върви ами седи пред компютъра и печата на клавиатурата.

първа  назад  1     всички  напред  последна