Автор: Wolverine1
Дата: 23-09-05 11:47
Здравейте. Влизам в този специализиран форум, защото имам нужда от малко помощ. Не знам за Вас, но мен лично ме дразнят картичките, купени от магазина, когато трябва да се подари картичка на любим човек. Поне аз смятам, че всяка картичка трябва да е уникална - не ми е приятно, когато видя, че и на друг човек са подарили картичка със същото послание! Затова винаги, когато подарявам картички на любими хора - си ги правя аз. От доста време се занимавам с предпечат и смея да твърдя, че се справям добре с фотошоп-а. И тук идва моята молба към Вас. Искам наистина да впечетля един човек и искам картичката да е наистина уникална - но нямам идея за самата картичка. Като хора, които се занимавате с фотография, съм сигурен че сте доста креативни и изпълнени с идеи. Моля Ви - ако можете предложете ми някакъв сюжет за картичка - как ще е по-добре - да използвам за фон изгрев или залез, или поляна с рози - (тъй като искам да сложа снимката на момичето на някакъв красив и затрогващ фон). Или нещо друго??? Ще съм ви много благодарен, ако дадете някакви оригинални идей. Благодаря Ви!!!
|
|