Автор: Amigo
Дата: 22-05-05 12:56
И аз като бял човек реших да си направя във ФШ каталог на снимките по ключова дума, флагове и рангове, но се появи проблем, който забелязвам и при двата ми компютъра Правя всичко според както е описано в дебелите книги, но:
1. След като изляза от ФШ и отново го стартирам, настройките по ключова дума, флаг и ранг изчезват, ако му дам Ctrl+Shift+Alt при стартирането, както се препоръчва и което правя редовно, за да се възстановят оригиналните настройки на ФШ. Все пак човек не помни какви промени по палитри е правил последния път, когато е работил и това ми се струва полезно. Но... няма ги запомнени нито ключовите думи, нито пък флаговете и ранговете , а съм дал и рефреш на браузъра преди да затворя ФШ??! В същото време нови действия, които съм съхранил, си остават и си действат! Това не ми се вижда нормално? Нещо не правя както трябва, има някакъв проблем с ФШ, който имам инсталиран, или изобщо с ФШ?!
2. Заслужава ли си да се ъпдейтне CS до новата версия CS2? Тук имаше някои мнения, че била по-тромава? Какви са предимствата и подобренията при нея?
|
|