Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 повишаване на рейтинга???
Автор: korn   
Дата:   22-04-05 10:01

как точно става далаверата с преминаването в по-висок статус на юзерите? [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: повишаване на рейтинга???
Автор: niagara   
Дата:   22-04-05 10:07

Със снимане[shtrak] и фотографски умения[thankyou] , по възможност по много от второто[smilie5]
[shtrak] [shtrak] [shtrak] [ezik]

Автор: ejko   
Дата:   22-04-05 10:11

абе с повече от първото също става! А също пробвай да говориш симпатични неща във форума и това действа:))))

Автор: Borisoff   
Дата:   22-04-05 10:12

Ми правиш хубави снимки, хората ги харесват, трупаш точки точки точки и пак точки и става далаверата.
Из форума има много идеи как да стане въпросното трупане на точки, ама рискуваш да си навлечеш гнева шефовете [smilie3]

Дата:   22-04-05 10:20

а бе то това хубаво ама...
събрах 100 точки...и к'во от това??
нема ефект [smilie5]

Автор: Borisoff   
Дата:   22-04-05 10:24

Де да знам. Аз съм далеч още от тия тръпки. Питай админите.

Автор: Samara   
Дата:   22-04-05 10:26

пипни се по гръбчето....това дето се подува....са крилцата ...[smilie18] [beer] [shtrak] [thankyou]
......или гърбичката ....[smilie19]

Публикацията е редактирана (22-04-05 10:28)

Автор: boni   
Дата:   22-04-05 10:29

дай да видим за коя снимка имаш 100т:))Всъщност това се обновява в рамките на 24ч

Автор: acidness   
Дата:   22-04-05 10:29

ами мазнене му е майката, повечето хора в тоя форума гласуват и коментират снимките ти, само ако ти гласуваш и коментираш техните, имам предвид, че когато гласуваш за определена снимка трабва задължително да пишеш отдолу едно браво или страхотно, или !!!, или ДА...... тва е философията.....

апък ако имаш възможност да си направиш селф гол портрет или да снимаш някоя мацка по цици рейтинга ти ще нарастне доста, апък и на другите рейтинзите ще нараснат [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: explorer   
Дата:   22-04-05 10:33

А-ха-ха, а имаше тук подигравки с един друг сайт, че деляли хората на добри, не толкова добри и т.н. фотографи... и какво стана тук? Имаме "юзери с по-висок статус" от други. Аз съм "юзер с нисък статус", щото явно не мога да направя снимка дори като тази:

https://photo-forum.net/i/99368&USER_ID=7881

трябва да поработя още малко върху разфокусирането, кадрирането и тонирането явно [shtrak]

Дотогава смятам ако изобщо някога вече пускам снимки тук, да са без опция за гласуване.

Автор: Amigo   

Мен пък изобщо не ми е ясно с тези рейтинги и качвания на снимки, коя къде отива... [smilie10] [smilie5] [smilie18] [smilie18] Кои са в АЛБУМ, кои са в ИЗБРАНИ... [smilie10] [smilie11] [smilie5] Всички снимки ли, които са пускани до сега във форума, стоят в АЛБУМ нон-стоп и съответно в ИЗБРАНИ?![smilie11]

Хитро да, ама то тоя рейтинг си ми е все нараснал, аз питам за тоя във Форума -хехехехехе[cool] undefined

Автор: Георги   
Дата:   22-04-05 10:34

имам предвид, че когато гласуваш за определена снимка трабва задължително да пишеш отдолу едно браво или страхотно, или !!!, или ДА...... тва е философията.....

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   22-04-05 10:34

а и вече от 3 дни имам снимка със 100т. ама...
да му се невиди и работата-дреме ми на шапката
айде де!!!

Автор: Георги   
Дата:   22-04-05 10:36

корн спокойно бе човек :)

ще се рефрешне

Дата:   22-04-05 10:40

ще видим...и аз така мислех ама вече незнам
ай ем уейтинг [beer]

Автор: holden   
Дата:   22-04-05 10:53

Ай ем уейтинг, ум царува, ум патки пасе.

Автор: krasimir   
Дата:   22-04-05 11:57

Искаш ли снимката ти да достигне 200 точки?
Искаш, знам.
Пусни някоя що годе прилична снимка в албум "всичко" и пусни тема, че не я намираш в "избрано". Не забравяй да сложиш линк!
Изчакай да събере 21 точки и пусни тема, че не я намираш по рейтинг. Не забравяй да сложиш линк!
Изчакай да направи 50-60 точки и я пусни в "избрано". Пусни тема, че не я намираш в рейтинг Б. Не забравяй да сложиш линк!
Като направи 100 точки веднага пусни тема, че не ти дават да качваш по две снимки. Не забравяй да сложиш линк!
Като наближи 200 точки пусни тема, че и твоя снимка почти е направила 200 точки. Не забравяй да сложиш линк!
Като мине 200 точки пусни тема, че не ти дават да качваш по три снимки. Не забравяй да сложиш линк!
Искаш ли да удвоиш точките? Искаш, знам.
Направи си няколко регистрации и гласувай за снимката си (като те хванат ще се разбере:).
Ходи редовно на фотографските сбирки.
Изпрати покани по ICQ-то на всичките си познати да видят снимката ти. Не забравяй да сложиш линк!
Искаш ли да утроиш точките? Искаш, знам.
Влез в албум "всичко" и отваряй наред. Не гледай снимките. Те не са важни. Важното е да си пръв и да пишеш нещо от рода: "Браво! Много ми харесва!!! Първо злато от мен!!!!!" Не забравяй да гласуваш, защото си личи. Използвай "copy" - "paste", за да не губиш време (може някой да те изпревари).
Искаш още по-големи резултати? Искаш, знам.
Вместо да пускаш твоя снимка, пусни някоя от автор дето умее да снима. Тук сме големи балъци и докато се усети някой може да минеш 500 точки.
За повече - учи сериозно маркетинг или специализирай продажби при някоя циганка на пазара.
Не приемай написаното до тук лично. Това са все стратегии, които се набиват на очи и се ползват редовно във форума. Ако питаш мен зарежи точките и снимай. Една снимка на пет дни в "избрано" е напълно достатъчна и за напредналите автори.

Публикацията е редактирана (22-04-05 12:56)

Автор: boni   
Дата:   22-04-05 12:01

101 triabvat ,a ne 100

Дата:   22-04-05 13:09

ами Краси не питам как да стигна 200 точки-това си го знам и аз [smilie5]
питам защо (да го ...) е такава бъгава работата-ако някой знае случайно, а явно ти не знаеш [ezik]
Иначе мерси много за добрия съвет и не се коси толкова, просто ми беше интересно къде е проблема, пък за точките...

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-04-05 13:11

и аз имах подобни терзания на времето[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: агата   
Дата:   22-04-05 14:22

Това хич не беше честно![smilie5]

Автор: агата   
Дата:   22-04-05 14:24

На мен малко ми докривя, че пускайки тема във форума една от снимките ми събра рейтинг 81 или нещо такова. Не мислех, че това ще е ефекта, всеки иска да го оценят по възможностите му, а не по бъбренето. Но и така изглежда става....

Автор: ivo80   
Дата:   22-04-05 15:06

абе важното е секс да става!

Автор: krassimire   
Дата:   22-04-05 15:14

Явно съм много прост.

първа  назад  1     всички  напред  последна