Автор: thor
Дата: 16-01-05 20:38
е добре де не са ..ама са осакатени ..то далаверата при Nikon беше когато всичко беше съвместимо а не сега ..дето преди да купиш нещо трябва да се дзвериш в две страници със съвместими продукти или трябва да си купиш фотоапарата на годината ,докато при Canon ,немаш грижи който и фотоапарат да вземеш от EOS и който и обектив да вземеш EF ,но проблемо ...но ..но ...но проблемо ..всички обективи от които имаш нужда и които ги има при Nikon си ги има ,плюс в по-голямо разнообразие ,
плюс по евтини ,плюс с по голяма светлосила ,плюс с по безшумни и по бързи мотори ..иначе и при Nikon си има някои предимства ..но така трябва да бъде трябва да има конкуренция ,ето жив пример ,на моя EOS DSLR мога да закача всички Nikkor обективи ( даже и тези които не може да се закачат на байонет AI ),а тези които са G с тях ще мога да меря само на макс диафрагма или не ми се проверява при каква диафрагма са когато не са закачени на фотоапарат...
и не само Nikkor ,Zeiss,Leica R ,среден формат и други ..е сега как да си взема Nikon при това положение ,иначе бих си взел и сега един D70 на старо ..ама като не мери с механичните Nikkor-и ,ми нема си взема ,ако не ставаха на EOS виж тогава щеше да падне голямо мислене ,ама сега нема кво да му мисля грабвам си EOS-а и .........но проблемо ...
|
|