Автор: PolarBear
Дата: 15-02-09 17:30
За разлика от галериите, профилът е лично пространство. Колко снимки, какви, от кога и дали въобще да има снимки там е лично решение на всеки. Което зависи преди всичко от мотивите, с които снимките са качени там. А те са твърде различни, така че подобни неадресирани към конкретна група хора призиви често звучат не на място.
Трил съм доста снимки, но престанах. Тук съм от пет и половина години. Не съм фотограф, няма тепърва да ставам такъв, нямам художествени претенции. Тук обаче срещнах стотици интересни хора и ценя общуването с тях. Искам да запазя техните реплики, усмивките им, широки или леко криви на моменти, закачката, вицът. Някои от тези хора вече не са във форума, някои дори ни напуснаха завинаги. Но те оставиха малка следа в живота ми, която нямам никакво намерение да заличавам. Още по-малко пък имам намерение да я афиширам или натрапвам на някого.
За някои фотографията е изкуство, за други - поминък, за трети - забавление. За мен е преди всичко общуване. Т. е. средство за съхранение на мигове от живота, които могат да бъдата споделени. Само с тези, които искат.
Макар че снимките ми са най-обикновени и далече от върховете на рейтинги всякакви, почти всяка от тях е съхранена от други хора сред техните любими снимки. Никога няма да засегна тези хора, вземайки си ги обратно.
Моля тези от нас, които изпитват досада от дълги профили, да прескачат моя.
|
|