Автор: _OmegaTransFer_
Дата: 21-02-08 14:41
След ожесточена борба и разнообразие на крайни мнения публикувам резултатите от играта. Това са мненията на всичките трима участници, които успяха да се вредят и да ми напишат ЛС:
1. CanoniO
20.02.2008 12:57
За хлебната картинка:
"Ела мама да ти покаже света от високо. Виж колко различни и интересни хора. Но никой не стои по-високо от хляба. Дори и ние. Затова сега те свалям от прозореца "
2. NNNAAAMMM
20.02.2008 13:34
"не става само с ядене.. требе и акъл" :Д
3. chopa
21.02.2008 12:11
стрелкичките ми напомнян за ненка от комиците която се сочи с пръсти и се усмихва " елате има"
Лошата новина е, че не мога да посоча победител, т.к. нито едно от всичките многобройни мнения не се доближава до това как ми въздейства снимката. Хубавата новина е, че поради горепосочения факт считам, че победата в днешния епизод на играта трябва да си поделят CanoniO, NNNAAAMMM и chopa.
Ето как тълкувам аз тази снимка: Соц-надписът, висящ на стената от години, продължава да крещи, нищо, че вече там нито хляб се продава, нито новото поколение иска да "слуша" повече за соцреалиите.
Трябва да бързам, че ме гонят капиталистическите реалии (бач), но ако някой иска да сподели впечатленията си от снимката - темата е отворена.
|
|