Автор: nacho1
Дата: 08-06-21 19:48
Здравейте, фото-съфорумци
Търся колоборация (партньорство) със сватбен фотограф. От няколко години живея и работя в чужбина и сега имам възможност да предложа услуга към агенция за организиране на събития и евенти. А аз съвсем не съм професионалист в това и от няколко години не съм се занимавал с фотография и затова търся партньор, които предлага подобни или същите фотографски услуги в България.
Техническата част със заснемането на събитията и конвертирането им в популярни формати ще е мое задължение, но направата на фото-албуми, слайдове и продукти за спомен и арт детайли и "гъдели" за клиентите от събитията леко ми убягват като опит и идеи. Та, затова реших и да потърся измежду най-добрите (което съвсем не е водещо за момента, добре знам, че качеството най-често се определя и от цената за труд) тук във най-големият и популярен Бг фотографски форум.
Силно се надявам, че дори и някой да няма възможност да ми съдейства (срещу заплащане , разбира се) ще познава някой приятел или познат дори и ентусиаст за момента, който би могъл да ми помогне в пост-обработката и оформянето на всякакви фото- и принт-услуги за подобни агенции на събития. Агенцията очаква готови и завършени предложения и оферти от всякакъв вид услуги и продукти свързани със сватби, тържества и рекламни семинари.Ако имате познат фотограф или фото-студио, печатни рекламни студиа или просто познати с които сте работили бихте могли да им предадете номерът ми и ще се радвам да се чуем и побъбрим.
Ще се радвам да се свържите с мен за да обсъдим вашите идеи или труд на 00 44 7511 097808 . Имам всякакви видове месенджъри, но е най-възможно на се свържите с мен на What'App.
Благодаря Ви, че отделихте време да прочете обявата ми.
|
|