Автор: KanKubrat
Дата: 01-06-20 08:50
GenaDP, след като няма да бъдеш полезен в нещо - нужно ли е да спамиш? Статистиката е ужасно печална и ми потвърждава впечатленията, които много познати изказват за този форум. Обяснявам си и факта защо много кадърни фотографи се изнесоха от тук. Задавам нормален въпрос и от трима включили се - двама предлагат плоския си хумор,като единия дори се опитва да включи сарказъм (но му трябват още тренировки....) и само един човек реагира адекватно, за което му благодаря. 66% са се включили само за да демонстрират колко са начетени и да оспамят темата. Какво изкривено удоволствие ви доставя да ви питат колко е часа, а вие да обяснявате, че без часовник човек трябва да се обеси? Прочел съм доста неща по темата, изгледал съм много видеа, просто търся нещо, което да е систематизирано, както съм обяснил. Аз лично се чувствам много обогатен, като знам,че dekov има Nikon SB800, но това не ми помага по моя въпрос... Надявам се, че чувствате чудесно, че ми показахте колко не разбирам и че трябва да търся в гугъл, не бях се сетил. Отново се извинявам! (Има включен сарказъм, но очевидно не се усеща, затова го отбелязвам...)
|
|