Автор: Splendente
Дата: 06-06-18 13:20
Благодаря на всички за отговорите. Камерата, както и обективът са сравнително нови - почти не са ползвани. Не ми се вярва да са замърсени отвътре. До сега такива проблеми не съм имала, но точно в този ден и на това място се появи бялата пелена отнякъде. Тъй като партито беше на моите деца, бях заета и с други неща, затова държах камерата вътре и я изнасях, за да снимам, така че не изключвам конденз от климатика. Сенник не съм ползвала - не го обичам, защото влиза в кадър понякога, а и не се налагаше, тъй като беше 7 вечерта. Филтърът наистина не беше добре почистен и дано да е от него - обикновен UV филтър е, нисък клас, но не ми е създавал проблеми.
KadROo Имам обектива от предишната ми камера и честно казано не знаех, че е за кропка. Свикнала съм да пише DX на обектива, а на него не пише и сега доста ме замисли... По какво се разбира ?
Поправям фокусът е силно казано. Просто е ок и като се шарпне бива, но с тази камера и с този обектив съм постигала много по-добри резултати.
Ще направя тестово снимане утре с друг обектив и ще пиша дали има същите проблеми.
Публикацията е редактирана (06-06-18 14:05)
|
|