Автор: neto1
Дата: 07-08-16 16:19
Здравейте.
Камерата ни е от 2000 година. Не намерихме USB кабела, който бяхме купили и пробвах с USB кабел от тон-колона, който пасна. Като свържа камерата с компютъра се чува звук от компютъра и нищо повече. Дисплея на камерата е повреден, но във визьора се вижда всичко, дори и менюто на камерата. На дисплея мига надпис USB. Прегледах менюто докато беше свързана камерата с компютъра, но не видях опция, която да задейства или разреши връзката им или прехвърляне на данни.
Камерата е с видеокасети и имаме супер много записи, които искам да прехвърля на компютъра. Знам, че ще е голям зор понеже камерата е много стара.
Компютъра е с windows 10, пробвах и на лаптоп с windows 7 - нищо не стана. Намерих ръководството на камерата в интернет. Изтеглих програмата, която беше дадена DVC media, но като я инсталирах и я пусна ми казва, че не е открито устройство. Предполагам, че решението е да се купи точния USB кабел. Бих желал и ще бъда благодарен, ако ми отговорите какви опции има за решението на проблема ми!
|
|