Автор: ve_sselin
Дата: 10-07-16 09:19
Повечето хора като започнат да организират сватба или друго съботие си правят списък. Аз ги разбирам, като стигнат до снимки, видео и музика, гледат да се оттърват наведнъж - какво по-лесно от това- звънкаш на някой лъв ли ще е, тигър ли ще е и си готов, продължаваш със списъка. Има си хора всякакви. Ами че аз имам приятел, който си беше събрал всички снимки от сватбата в една папка на компютъра - и от фотографа и от гостите дето са му пращали..и като седнахме веднъж да разглеждаме, той не можеше да различи коя снимка от какво е, даже хареса повече някои снимки с инстаграм филтри. Той все още не може да проумее как съм дал 7-8000 лв. за фотоапарат като от телефона по- хубави ставали снимките. Какво да им убеждавам на тези хора, нито им се сърдя, нито са виновни за нещо. Този мой приятел е може би най-стойностния и хубав човек който познавам въпрки, че повечето тук ще го заклеймят като прост и чалгаджия, след като не може да оцени изкуството което правят. Така, че не се опитвайте да убеждавате никой, само си отваряте беля на главата, защото трябва да доказваш после колко си по-добър. За това е портфолиото - показваш какво можеш - ако на клиента му хареса и те наеме -ОК, ако не - "следващият, моля"!
|
|