Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Работа със сайта - моля за обяснение като за глупав човек
Автор: m.djorov   
Дата:   02-07-14 15:51

Понеже досега не се бях сблъсквал с качването на снимки и работата в тази част на сайта, нещо се омотах съвсем и преглеждането на FAQ и правилата съвсем ме обърка. Моля някой вече врял и кипял тук, с няколко изречение да ми внесе малко яснота за работата със сайта и кое какво е. Каква е разликата между Представяне, Избрано и другите категории? И още едно две неща, описани по-долу.

Объркването ми дойде след кат окачих първите си две снимки в профила ми. При качването ги маркирах като Портрет. До тук добре. Качих ги в албум с моето потр. име. По-късно реших да видя как мога да ги добавя в Избрано от автора, което се вижда при отваряне на профила. Така де, като качените са по-малко от възможния брой в Избрано от автора, поне да се виждат веднага :)

И от тук почнах съвсем да се обърквам.
Докато разглеждах снимките с опциите под тях стрелката Избрано ми се видя най-близкото до това Избрано от автора. Да, ама не съвсем. Снимките изскочиха в Избрано и Портрет(предполагам защото при качване са отбелязани за такива). Но не се появиха в Избрано от автора. На мястото на стрелката се появи възможност за слагане на снимката в порт-фолио. При предишни прочитания на правилата порт-фолио се споменаваше при кандидатстване за смяна на статус или даване на достъп до повече функции или нещо от сорта, не помня вече. За един и същи вид порт-фолио ли става дума? Че не смятам в момента да опитвам да кандидатствам с каквито и да е снимки все още. Или порт-фолиото появило се като опция под снимките е това Избрано от автора? Ако са еднакви, не е ли нормално да се казват по един и същи начин, на е с различни имена в различни места от сайта. И аз като не съм работил до сега не посмях да продължавам, че да не забъркам някоя каша с натискане насам-натам. Предпочетох да се консултирам преди да продължа.

Та ако някой ми даде разяснения за основните функции, термини и работа в сайта в частта с публикуване на снимки ще съм благодарен. От сега черпя виртуална бира, че е много жега [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Работа със сайта - моля за обяснение като за глупав човек
Автор: realnoncho   
Дата:   02-07-14 15:55

Като си влезеш в профила и под снимката едно от всичките бутончета е "Подреди портфолио", като го цъкнеш излизат 10те места в портфолиото ти които се виждат при отваряне на профила и си избираш конкретната снимка на кое място да седи.

Автор: m.djorov   
Дата:   02-07-14 16:06

Да, тази опция се появи на мястото на стрелкичката Избрано. Преди това я нямаше, но пък натискането на стрелката Избрано, изкара снимките по различните категории.
И понеже първия опит за пускане на тема беше затрит, понеже бутоните за предишна и следваща страница на браузъра затриха написаното в полето за мнение - при второто писане съм забравил да питам - може ли да се махат снимки от дадените категории, Избрано, Представяне след като са влезнали там без да се трие снимката?

Автор: realnoncho   
Дата:   02-07-14 16:12

Може да се сменя категорията, но не може да остане без категория.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »