Автор: m.djorov
Дата: 02-07-14 15:51
Понеже досега не се бях сблъсквал с качването на снимки и работата в тази част на сайта, нещо се омотах съвсем и преглеждането на FAQ и правилата съвсем ме обърка. Моля някой вече врял и кипял тук, с няколко изречение да ми внесе малко яснота за работата със сайта и кое какво е. Каква е разликата между Представяне, Избрано и другите категории? И още едно две неща, описани по-долу.
Объркването ми дойде след кат окачих първите си две снимки в профила ми. При качването ги маркирах като Портрет. До тук добре. Качих ги в албум с моето потр. име. По-късно реших да видя как мога да ги добавя в Избрано от автора, което се вижда при отваряне на профила. Така де, като качените са по-малко от възможния брой в Избрано от автора, поне да се виждат веднага :)
И от тук почнах съвсем да се обърквам.
Докато разглеждах снимките с опциите под тях стрелката Избрано ми се видя най-близкото до това Избрано от автора. Да, ама не съвсем. Снимките изскочиха в Избрано и Портрет(предполагам защото при качване са отбелязани за такива). Но не се появиха в Избрано от автора. На мястото на стрелката се появи възможност за слагане на снимката в порт-фолио. При предишни прочитания на правилата порт-фолио се споменаваше при кандидатстване за смяна на статус или даване на достъп до повече функции или нещо от сорта, не помня вече. За един и същи вид порт-фолио ли става дума? Че не смятам в момента да опитвам да кандидатствам с каквито и да е снимки все още. Или порт-фолиото появило се като опция под снимките е това Избрано от автора? Ако са еднакви, не е ли нормално да се казват по един и същи начин, на е с различни имена в различни места от сайта. И аз като не съм работил до сега не посмях да продължавам, че да не забъркам някоя каша с натискане насам-натам. Предпочетох да се консултирам преди да продължа.
Та ако някой ми даде разяснения за основните функции, термини и работа в сайта в частта с публикуване на снимки ще съм благодарен. От сега черпя виртуална бира, че е много жега
|
|