Автор: the_cabble
Дата: 08-09-13 15:53
Значи колеги сега да видим дали някои може да изкаже нещо по моя проблем. Имам 2 светкавици SB600 i SB800. Но която и да сложа от 10 кадъра все почти 1 ми се получава, че светкавицата светва изключително слабо, не е от заряда понеже съм правил опити когато е била и напълно заредена. Сега едната светкавица ми е от малко повечко време, но другата е чистак бърсак и пак се получава това нещо. Според вас от къде идва проблема. Много ISO ли вдигам, настройките на white-баланса ли са нещо свъркани-снимам на autoWB, от фокусирането на бели участаци(което пък понякога толко се сбърква, че всичко изгаря). Помеждодругото гледак клипчета в интернет и там говореха, че тоя модел D7100 има лек проблем с WB, не мери много правилно и според вас дали от там идва и проблема. Много ще ми е интересно ако някои даже с същия апарат сподели мнение(така и да вметна, че и фокуса на тъмно също така не е чак толкова бърз, преди това с D300 не съм имал проблем с фокуса на тъмно помещение, а тук се е появявало "чат пат").
Благодаря предварително...
Поздрави.
|
|