Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
juslen ми да си продават телата на феновете, кой ще им каже нещо!?
Като излезе читаво тяло ще се купува... от 2 години вече е на пазара А77 и още се чудят какво да изкарат срещу него. Остава си най добрия кроп в момента. За Nex изобщо няма смисъл да говорим или rx1...
Остана май само високия клас ФФ да си поделят от Canon и Nikon за сега.
Според мен и сега могат да го направят за НЕКС серията. Както имат адаптер с полупрозрачно огледало за Алфа, защо да не пуснат аналогичен за EF и F? То за EF и сега има адаптер със всички функции ама само с контрастен автофокус.
Пък както в некса има вече фазов фокус на сензора..д година или две адаптерите няма да имат нужда от сензор за фазовия фокус.
hotsnail, добре де не мога и не мога да разбера хората с теа нексове... Ясно че имате мокри сънища повечето за ФФ некс. Но нали целта му е, да е лек и лесно преносим за навсякъде. Е тогава как по дяволите ще му качиш тези обективи по 1 кг и на горе...
Мисля, че по важното за вас да искате некс ФФ е цената, след това всичко останало...
На мен пример тялото на А77 ми се вижда малко неудобно искам и грип, за да го хващам по здраво и да работя свободно с бутоните по тялото, като имаш предвид че обектива ми е среден по големина. С първия по голям обектив ще взема и грип, без второ мнение...
Иначе в предвид ,че Никон нямат реална безогледална система ,а имат прекрасни ДХ обективи...защо не. Никон на Сони....
После да направят АФ Цайсове за Никон...