Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony+A Moun+EF Moun+F Moun Lenses
Автор: stoikovv666   
Дата:   10-12-12 21:01

Нещо такова представлява новия слух от SONY' като иновация с която мисли да обърне пазара в бъдеще [cool](разбира се това е само слух за сега)

За феновете на Sony е добре дошло да използват обективите на Canon и Nikon, според мен.

Веднага закачам Canon 85/1.2 и 70-200/2.8[smilie5]

Та въпроса ми е, ако имате колекция от обективи C/N ще смените ли апарата със Sony, ако разбира се всичко се сработва добре?

Отговори на това съобщение
 Re: Sony+A Moun+EF Moun+F Moun Lenses
Автор: pefoto01   
Дата:   10-12-12 21:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   10-12-12 22:25

Нали това е идеята по която работят, да се свързват новите камери с обективите на canon и nikon [shtrak]

Дата:   10-12-12 22:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: yoyof1   
Дата:   10-12-12 22:33

Ще видим! Бих си взел Sony.

Публикацията е редактирана (10-12-12 22:35)

Автор: juslen   
Дата:   10-12-12 22:45

Няма ли да ревнат от Canon и Nikon, че вече за да им ползваш хубавите обективи няма да трябва да купуваш тяхно тяло? [smilie5]

Дата:   10-12-12 23:03

juslen ми да си продават телата на феновете, кой ще им каже нещо!?

Като излезе читаво тяло ще се купува... от 2 години вече е на пазара А77 и още се чудят какво да изкарат срещу него. Остава си най добрия кроп в момента. За Nex изобщо няма смисъл да говорим или rx1...

Остана май само високия клас ФФ да си поделят от Canon и Nikon за сега.[smilie10]

Дата:   10-12-12 23:10

Дата:   10-12-12 23:19

pefoto01, аз мисля че ако ще е софтуерно и адаптер разрешаването на мистерията ще го направят. Не съм запознат само така мисля...

Важна е идеята, а на Sony както виждаме не им липсва [smilie3]

Автор: hotsnail   
Дата:   11-12-12 08:01

Според мен и сега могат да го направят за НЕКС серията. Както имат адаптер с полупрозрачно огледало за Алфа, защо да не пуснат аналогичен за EF и F? То за EF и сега има адаптер със всички функции ама само с контрастен автофокус.

Пък както в некса има вече фазов фокус на сензора..д година или две адаптерите няма да имат нужда от сензор за фазовия фокус.

Дата:   11-12-12 23:55

hotsnail, добре де не мога и не мога да разбера хората с теа нексове... Ясно че имате мокри сънища повечето за ФФ некс. Но нали целта му е, да е лек и лесно преносим за навсякъде. Е тогава как по дяволите ще му качиш тези обективи по 1 кг и на горе...
Мисля, че по важното за вас да искате некс ФФ е цената, след това всичко останало...

На мен пример тялото на А77 ми се вижда малко неудобно искам и грип, за да го хващам по здраво и да работя свободно с бутоните по тялото, като имаш предвид че обектива ми е среден по големина. С първия по голям обектив ще взема и грип, без второ мнение...

Автор: vgramatikov   
Дата:   11-12-12 23:59

Canon на друга фирма изключено.

Иначе в предвид ,че Никон нямат реална безогледална система ,а имат прекрасни ДХ обективи...защо не. Никон на Сони....
После да направят АФ Цайсове за Никон...

И канон ще си сърбат техната си попарка. [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »